Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki aki így érez...

Van még valaki aki így érez mint én? Aki "tisztán lát"?

Figyelt kérdés

furcsa érzés ez amit már régóta érzek. nem tudom jobban megfogalmazni, de úgy érzem h valamiért különbözök a legtöbb embertől. Valahogy mintha "átlátnék" rajtuk.. mindenki be van állva egy irányba és másfele nem is lát, mindenkinek van 1 bizonyos életszemlélete , de nem látnak túl rajta csak követik azt...

sajnos nem tudom jól elmagyarázni, a lényeg h olyan mintha átlátnék az átlagos emberi gondolkodásmódon és gondjaikon... aki ilyet érez az úgyis tudni fogja mire gondolok :Đ

2012. aug. 14. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Kevés embernek van a véleménye a világról. Egyszerűek és egyformák követik azt ami egyszerű és népszerű.És neked mi az élet szemléleted kíváncsiságból röviden tömören ha szabad ?:D Milyen irányokba gondolkodsz, vagy miért érzed hogy te "tisztábban látsz", miben nyilvánul meg?
2012. aug. 14. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos korban mindenki azt érzi, hogy ő különbözik a többiektől. Ettől ez még nem biztos, hogy igaz is.

És ilyen alapon te is be vagy állva valamire, és nem tekintesz el tőle, legfeljebb más irányba vagy mint a többség. Nem biztos, hogy baj ha valaki olyan ahogy mondod, ha neki úgy jó, úgy boldog. Miért nem lehet elfogadni?

2012. aug. 15. 00:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben én is ilyen vagyok, mint Te. A korosztályomból (17 vagyok) nem sokan vannak tisztában azzal, hogy is működik a világ. Aki hallott már a Zeitgeist mozgalomról, vagy mondjuk az Enigma TV műsorról, nekik ismerős lehet a gondolatom.
2012. aug. 15. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Na akkor inkább írd le hogy te miben különbözöl annyira. A "Mindenki folyton csak a TV előtt ül, nekem meg még TV-m sincs." még nem tesz másoknál különbbé. (Bocs, ha nem ilyesmire gondoltál, csak folyton ezt hallom egyes emberektől, hogy ők mennyivel különbek és jobbak mert őket aztán nem tudja manipulálni a csúnya média mert még TV-jük sincs!! Nekem sincs, és akkor mi van? Nem ettől leszek jobb náluk.)
2012. aug. 15. 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de akik felvilágosultnak gondolják magukat, azok általában még hülyébbek, és még ostobább téveszméik vannak, mint a birkanyájnak.
2012. aug. 15. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

A tisztán látás az ennél sokkal több, és ha valóban ilyen lennél, a megfogalmazással sem lenne gondod.

Ha tényleg többnek érzed magad a többieknél, attól még nem biztos, hogy így is van. Sokat kell tanulnod, ha ebbe az irányba szeretnél elmenni, és a legtöbb feladat az egód lerombolásával lesz. Ha valóban vannak képességeid, akkor meg kell tanulnod, hogy ettől ne érezd magad a többi ember felett lévőnek!

Egy más gondolat - vannak spirituális utak, igen, végig kell menni rajtuk, hogy valóban átlásd a világ működését, és abban az is benne van, hogy egy ideig csak azt az utat lásd, sokan vannak ezzel így, és sok tanulással végül belátják, hogy mi az igazság. Addig viszont mindannyiunknak sok bakit kell elkövetnünk.

2012. aug. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!