Nem látok olyan tisztán, mint régen. Lehet a fogamzásgátló tabletta mellékhatása? Ugye nem utal ez trombózisra?
Figyelt kérdés
Szemüveges vagyok, kb 4 hónapja voltam vizsgálaton, nem változott a szemem.
2. hónapja szedem a tablettát, és azt veszem észre, hogy nem látok olyan tisztán. Például most is gépelek, és a monitoron a betűk széle kicsit halvány, tehát nem olyan, mint régen...
Olyan, mint amikor nagyon fáradt vagyok, és azért nem látok jól.
Ez lehet a fogamzásgátlótól? Kb 1 hónapja van ez.
17/L
2012. ápr. 19. 11:11
1/3 anonim válasza:
Ilyen mellékhatásól még nem hallottam, olvasd el a papírját, hogy szerepel-e rajta.
Viszont trombózis biztosan nem...az leginkább az alsó végtagban alakul ki.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés közte..
3/3 anonim válasza:
Én olvastam ilyen fogamzásgátló papírján már. De úgy rémlik inkább a kontaktlencséseknél szokott szemszárazság felmerülni tabitól.
de pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!