Mi ez a folyás? Minek nevezik? Ha ilyen folyásom van, nem hat a fogamzásgátló tabletta?
Most szedem az 1. levél fogamzásgátlót (Volina), a menzeszem 1. napján kezdtem el. Amióta elmúlt a menzeszem, azóta folyamatosan észreveszem a wc-papíron a barnás folyást. Eleinte több volt, most már épp hogy csak látom.
Mitől lehet, minek hívják ezt (pecsételő vérzés vagy áttöréses, stb)? Ezek szerint nem hat a tabletta, van okom aggódni, hogy nem hat?
Találtam egy hasonló kérdést, belinkelem: [link] (a kérdés alatt az orvos válaszát is olvashatod)
Nézzél szét a keresőben, biztos vagyok benne, hogy sokan tették fel még ugyanezt a kérdést.
Minden jót!
ez pecsételő vérzés (az áttöréses az ha már több mint amennyit egy tisztasági elbír)
az első 1-2 hónapban ez normális is lehet, de ha utána is fönn áll, akkor vissza kell menni az orvoshoz, mert nem hat
hát amíg ilyen pecsételésed van, addig nem árt
de nem feltétlen lesz ám ez 2 hónapig, valószínűleg hamarabb elmúlik
ha meg már nincs pecsételés, akkor elvileg tuti véd rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!