Ki lennél egy fantasyban?
Blood 2 játékból Ophelia lennék.Mivel az én édes szerelmem hozzá hasonlít folyton :D
16/L
Érdekes válaszok, köszi!
Bár engem senki nem kérdezett, de én egy jó és gonosz harcára érzéketlen szereplő lennék. Valami nagy mágus féle, akit nem érdekel, ki döglik meg, csak véginézni az eseményeket és jót szórakozik a szerencsétlen halandókon.:D
Én a Witcher világában lennék egy - most megfogtok lepődni - witcher.
Ugyanis a witcherek amolyan szuperkatonák, ugyanakkor nem elkötelezettek senki iránt, nem érdekli őket a világ sorsa, nem szolgálnak senkit, így tulajdonképpen én dönthetném el, hogy ki mellé állok, milyen módszereket alkalmazok és egyebek.
Ha valakit esetleg nagyon érdekelne, itt többet megtudhat a Witcher világáról:
Én a főgonosz szolgája lennék, mert régebben kértem a segítségét, és ez az ára. De mivel a főgonosz mindig veszít, én az lennék aki majd a végén hatalmas megbánással összejön a helyes jófiúval, aki a főgonosz közeli ismerőse.
De mivel ez így túl sablonos kiderülne hogy én miatta kértem a főgonosz segítségét amit már ugye megbántam.
HUH ez sok lett nah mind1 xD
Fable-ből a gonosz én, valahogy tudta, hogy "abban" a városban már túl nagy a népesség :D
Vagy a C&C-ből Kane esetleg a CoJ: Bound in Bloodból Ray. Ahogy Devlint kivégzi a testvére nagymonológja után Jézusról és hogy ő megbocsát, amíg visszafordulunk a jó útra, az nagyon nagy volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!