Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt eddigi életetek...

Mi volt eddigi életetek legfélelmetesebb eseménye?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 20:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mikor kicsi voltam a kórházban tudni akartam, hogy az a beugrós lift hova visz ha nem szállsz ki a földszinten. Lementem a rokonommal. Kiírta 1 tábla hogy nyugodjunk meg, visszavisz a lift,persze hogy a fordulónál a koromsötétben állt meg!
2012. aug. 14. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszer mentem haza a suliból, és épp a kanyarban vettem észre, hogy egy hatalmas berni pásztor ki van engedve, és éppen felém tart, ugatva. Lepergett magam előtt az életem...Mikor már 1 méterre volt tőlem, elkanyarodott. Ekkor megkönnyebbülten néztem hátra, hogy nem engem, hanem egy másik kutyát ugatott :D

Meg amikor még olyan 10 éves lehettem, nem mertem egyedül még menni aludni, azért inkább megvártam tesómat (közös szobánk van). Hát tesóm mit cisnált? Horrorfilmet nézett. Az Átok 1-est. Ígyhát leültem mellé nézni. Másnap egyedül voltam a házban, a többiek a hátsó udvaron. Erre hallom azt a reszelős hangot, mint a horrorfilmben: olyat visítottam, elkezdtem sírni...Így utólag már vicces, de akkor nem volt az :D Hát persze ki hülyített engem? Tesóm...

2012. aug. 14. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!