Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik országban élnéd le az...

Melyik országban élnéd le az életed?

Figyelt kérdés
(Ha Mo-on nem élhetnél semmiképp) Kort írjatok légyszi! És ha akartok, akkor meg is indokolhatjátok:)
2009. júl. 21. 16:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
97%
Kanada vagy Spanyolország.
2009. júl. 21. 17:31
 12/40 anonim ***** válasza:
97%

Spanyolország vagy Japán!

az első az éghajlat miatt,a második pedig a kultúra, ha minden sikerül akkor ki is megyek majd japánba, van ott pár nagyon kedves ismerősöm, aki nagyon nagyon hiányzik nekem,talán kint is maradok!

2009. júl. 21. 17:36
 13/40 anonim ***** válasza:
97%
Szerbia vagy Bosznia-Hercegovina vagy Kaukázus vidékén valahol.
2009. júl. 21. 17:38
 14/40 anonim ***** válasza:
70%

Sohaországba

18

2009. júl. 21. 17:43
 15/40 anonim ***** válasza:
97%
Én Tunéziában élnék. Nagyon barátságos emberek, és isteni kajákat ettem ott, ami nagyon hiányzik.
2009. júl. 21. 17:43
 16/40 anonim ***** válasza:
97%
Olaszország,Kanada,Ausztrália
2009. júl. 21. 17:45
 17/40 anonim ***** válasza:
78%
Mexikó, és ott is fogok élni, nem pedig ebben a mocsokban...:)
2009. júl. 21. 17:46
 18/40 anonim ***** válasza:
97%

28éves vagyok és nö.

éltem amerikába pár évet New Yorkban rettentöen tetszett de nem élnék ott örökre, rettentö idegennek éreztem maga egy olyan helyen ahol csak idegenek vannak. De lenyügözö, de ott nem élnék, a megélhetés rettentö nehéz, nem ismerik az ünnep szót, karácsony egy napos, amit a lakossag fele nem is ünnepelt stb... Aztán fél évet angliában ami már közelebb állt, de amerika lenyügözöbb volt, de London europaibb. aztán most már 3 éve németországban lakom, annak is két nyugati városában éltem, és tetszik, de nem az igazi.

Nyaralni voltam már pár országban , forroéghajlatiban is, de nem találtam meg azt az országot amire azt tudom mondani hogy ott élnék a legszivesebben.

Németországban a jó az ha honvágyam van akkor egyszerüen fogom magam és haza megyek.

2009. júl. 21. 17:51
 19/40 anonim ***** válasza:
97%
Most Amerikában (California) és majd ha idősebb leszek, akkor Németország (Köln) vagy Svájc (Genf környéke).
2009. júl. 21. 18:09
 20/40 anonim ***** válasza:
97%

Finnországban éltem a fél életem, Magyarországon a másik felét, aztán egyetemet már Japánban kezdem majd és ott fogok élni amíg meg nem unom:)

17/F

2009. júl. 21. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!