Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is vagytok/voltatok így a...

Ti is vagytok/voltatok így a bálványokkal?

Figyelt kérdés
Eddig mindig volt a szemem előtt egy "bálvány/idol". Mindig a képeiket nézegettem, videókat tőlük, stb... De most kezdem úgy érezni, hogy... Szeretem őket ,és ennyi. Már nem érdekelnek az ilyen videók meg a többi. Szeretem őket, de nem nézem folyton a képüket. Meg mindig csak egy kiszemelt volt. Egy és azt nagyon. De most már szinte mindenkit,(Akiket eddig szerettem, vagy csodáltam.) ugyan úgy szeretek... Értitek? Ti is voltatok vele így? Köszi, az értelmes válaszokat.

2012. aug. 8. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem is tudom. Még mindig bálványozom a Norah Jones-t, példának okáért. Mondjuk közrejátszik ebben az is, hogy mint Nő is nagyon tetszik. Sőt, maszturbáláskor is a nevét suttogom, hogy ó Nóra igen pontosan így...
2012. aug. 8. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt ki kéne rakni vhova xdd
2012. aug. 8. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

az egyik barátnőm egy-két éve hagyta abba ezt a bálványozást. mindig voltak időszakai, hol miley cyrus, hol avril, hol ez hol az, valami banda, film.. és kinőtt belőle. és továbbra is szereti őket, de már nem bálványozza őket, a saját életét éli. jó, ha van egy példaképed, de sose akarj ugyanolyan lenni, mint ő.

ezekszerint te is kezdesz kinőni :)

2012. aug. 8. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:

az ember idővel kinövi ezeket. tiniként én is mániákus voltam, gyűjtöttem a kedvenc sztárjaimról képeket, posztert meg mindenfélét. aztán 15 éves koromban már nem volt egy sem, most meg már abszolút úgy vagyok vele, hogy megnézem a filmet/meghallgatom (letöltöm) a zenét, de semmi több :D

19/l

2012. aug. 10. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!