Most leszek hetedikes, és félek engem is hatalmába kerít a menőségi státusz. Mit tegyek ellene?
Sajnos ez tényleg reális veszély.Az én osztályomban is tönkrement egy nagyjából 7 évig tartó barátság két lány közt.Azóta ki se állják egymást.Én is csak azt tudom mondani mint az első.Azonban ha a barátnőid egy kicsit fejlettebbek az átlag 13 éveseknél , akkor van rá esély hogy ők is megkomolyodnak.A 7. érdekes dolgokat hoz magával!Én most megyek 8-ba.
14/f
Biológiai szempontból az a hasznos, ha menő vagy.
A menőbbek alapvetően sikeresebb gondolkodásúak, és az életben is jobban boldogulnak, e gondolkodásmód miatt.
Egyébként 13 éves vagy. Nagyon sokat fogsz még változni, és ha nem, az jelenthet elég rosszat is.
A menőség nem jelenti azt, hogy beképzelt vagy, szóval lehetsz menő, de nem kell beképzeltnek lenned. :)
Ja, és ezt a válaszom le fogják szavazni, tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!