Hetedikes vagyok és jó vagyok töriből, irodalomból és nyelvtanból. Szeretem az állatokat viszont bioszbol csak gyenge ötös vagyok. Szerintetek mi legyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 22:54
1/5 x) válasza:
Keress egy jó gimnáziumot. Rengeteg időd van még eldönteni hogy milyen pályát akarsz magadnak. Remélhetőleg mire leérettségizel lesz egy elképzelésed arról hogy hogyan tovább. Korai még biztos döntést hozni. :)
3/5 anonim válasza:
Gimnázium. Plusz tanulj valamilyen idegen nyelvet is.
4/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm
2012. júl. 12. 12:15
5/5 anonim válasza:
Elmeletileg en mar 4 evesen allatorvos akartam lenni, szoval en mar 11 eve ugyanaz akarok lenni :D viszont csomo ismerosom van aki azt mondja h legtobb ember meg 16-17 eves koraban se tudja mi akar lenni... Ne aggodj, meg boven van ifod eldonteni mi akarsz lenni, jo dolog h sok minden erdekel. Nalunk ugy van h 11.tol van fakultacio min2 targybol.szoval meg akkor se kell eldontened mi akarsz lenni, csak bejelolsz 2 v tobb dolgot ami erdekel (mondjuk hasznos ha elotte atgondolod :D) es csak egyetemi felvetelinel kell tudnod biztosra h mi akarsz lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!