Nagy baj, az ha szégyenlős vagyok?
Figyelt kérdés
Szal . eléggé csendes lány vagyok ..és nehezen tudok beilleszkedni egy új társaságban .Pl . ősztöl új suliba megyek és már kész vagyok ,hogy nem lessz egy barátom se.
És ugyanigy van a pasikkal is ...volt amikor randikra nem mentem el emiatt .megijedtem vagy nem tudom,beletéve hogy eggyál talán nincs önbizalmam .:/
Hogyan tudnék ezen változtatni ?:/
2012. aug. 6. 21:28
1/5 anonim válasza:
Először is nagyon jó, hogy felismerted a problémádat és az okait. Ez az első lépés, hogy változtatni/változni tudj. Továbbá csak akkor javul a helyzet ha valamilyen módon meg tudsz kicsit nyílni. Légy lazább, ne érdekeljen annyira, hogy mit gondolnak rólad. Aztán minél több emberrel beszélgetsz, ismerkedsz annál természetesebb lesz ez számodra. Szóval próbálj nyitni mások felé. Még ha eleinte csak felszínes kapcsolatokat is alakítasz ki, a megszokás jól fog jönni később a komolyabb baráti és párkapcsolatoknál.
2/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van, mint neked. Nekem is ajánlották, hogy beszélgessek sokat, ismerkedjek új emberekkel. Próbálkozok is, több-kevesebb sikerrel, csak sajnos nehéz kezdeményezni:( de nem szabad feladni.. sajnos ennél jobbat nem tudok írni, pedig szívesen segítenék.. remélem azért hasznát tudod venni annak a tanácsnak, amit én kaptam:)
3/5 anonim válasza:
Nem leszek túl népszerű, de az önbizalomnak sokszor van köze a külsőhöz.
Nem vagy elégedett magaddal? Szeretnél változtatni valamin?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .:) Hát ... a külsömmel nem tudok változtatni ,pedig szeretnék egy két dolgot de azt sajnosnem lehet .:l
2012. aug. 7. 18:43
5/5 anonim válasza:
Mi a baj a külsőddel, amin nem tudsz változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!