Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez kezdhet az ember, 0...

Mihez kezdhet az ember, 0 ft-al munka és barátok nélkül?

Figyelt kérdés

Ha nincs munkád nincs pénzed, ha nincs pénzed, nem tudsz rendesen enni, és lefogysz, és csontkollekció leszel , nem kellesz senkinek. Ergo a magánélet is becsődöl. Ha nincs pénzed nem tudsz közlekedni, mert a benzin és a bérlet is pénz.Ha nincs pénzed nem lesz áram se lassan, se lakásod.

Ha nincs barátod, még vigaszod sincs.Ergo ha nincs pénzed dögölj meg? Tényleg ilyen világot élünk?

2012. aug. 6. 14:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tipikus válasz..ezért kár volt. Nekem nincs.

De jobb esetben a családja nem hagyja az embert éhen halni ugye? Ha nincs net,hogy legyen munkám? Neked nem segítene a családod hasonló helyzetben? Ha nincs pénzem vagy munkám menjek az utcára? Vagy az ne is éljen?? Ezzel megint ott vagyunk amit fentebb írtam. Köszi megválaszoltad a kérdésemet..

2012. aug. 9. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy,és milyen nemű?
2012. aug. 10. 00:10
 13/16 A kérdező kommentje:
24 és Nő..
2012. aug. 10. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
igen.
2012. aug. 10. 10:03
 15/16 Name Nemá ***** válasza:
Welcome to Hungary!!!
2012. aug. 19. 00:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Örülök részben nem én vagyok az egyetlen ilyen próblémája van mint a kérdezőnek. Viszont Szeptember hónap lesz az utolsó nincs állásom. Utána 15 hónapig ideiglenes állásom lesz utolsó 6 hónapom lesz a próba időm.

Viszont jelenleg nincs párkapcsolatom nem is nagyon merek bele kezdeni 2 féle választásom van 1. Vagy a saját életemek anyagilag kialakitom és aztán igyekszem pár kapcsolatott létesiteni. 2. Lesz párkapcsolatom viszont lemondhatom a saját életem kialakitását anyagilag.

Sajnos egyre rosszabb igy élek nem sok kedvem van elmenni az egyik családtagomhoz, azt hallgasam rosszabb jövőmről beszélne hozzám.

2012. aug. 19. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!