Ti hány éves korotoig néztetek rajzfilmet, úgy, hogy a kedvenc műsorotok is az volt?
Kedvenc...
Hát sose volt kedvenc műsorom rajzfilm, max olyan 3-4 éves koromig :D
De a Phineas és Ferbet a mai napig imádom :DD
15/L
12 éves koromig, akkoriban már nem voltak olyan jó mesék, úgyhogy felhagytam vele, pedig előtte mindig felkeltem 6 órakor, hogy megnézzem a Kölyök klub-on a meséket, vagy a TV2-n - nem volt még kábeltévénk, még kazettára is felvettem sokszor, hogy legyen mit nézni.
RTL Klub-on is ment délután mindig mese, Kacsamesék, Gumimacik, Juharfalva meg ilyenek, már csak a zsidóság megy sajnos.
Sokkal jobb mesék mentek, mint most. :S
attól függ... a south park,simpson család,happy tree friends vagy a family guy rajzfilmnek számít?! ha igen akkor a mai napig nézem :D
ha ezek nem számítanak akkor kb 10 éves koromig néztemi ilyeneket hogy cartoon network vagy minimax xD (szégyellem is magam emiatt)
16/l
6-os vagyok, nem tudom hány éves vagy és most is nézed.e azokat a (szerintem kicsit fogyatékos) meséket :D
nagyon ritkán megnézek egy-egy mesét de csakis unokahugommal, így annyira nem érzem rosszul magam ;)
Ha a South Park meg Family Guy, Simpson család, Futurama, Amerikai fater annak számít még most is nézem.
Amúgy nem igazán néztem animációs műsort/filmet. Nem tudom mikor hagytam abba a nézésüket de szerintem olyan 6 éves korom körül.
Most mondjuk nézek rajzfilmet (de sok felnőtt férfi és kamasz fiú is nézi valamint a show nézői 78% férfi és aki nem hiszi számtalan dologgal bebizonyítom neki.) az MLP:FiM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!