Mennyire lehet következtetni valakinek a szamélyiségére a kedvenc filmjeiből és zenéiből?
Szerintetek általában mennyire igaz, hogy sokat árulkodik valakinek a valódi személyiségéről az, hogy milyen filmek tetszenek neki, milyen könyveket szeret?
Konkrét kérdés: mond-e nektek valamit az, ha egy nő kedvencei a gengszertfilmek és a Mátrix, kedvenc zenekara a Metallica, és kedvenc regénye egy nőcsábász művészről szól?
Komoly válaszokat kérek!
Fura lenne ezekből bármiféle következtetést levonni a személyiséget illetően...
Nekem személy szerint a David Gale élete és a Man in black a két kedvenc filmem, zenében meg oda vagyok a Nine inch nails- ért és a Varázyfuvoláért.
Próbálj meg engem kikövetkeztetni:
Csak horrorfilmet nézek (Fűrész, emberi százlábú, Insidious, Paranormal Activity stb.) de néha nézek komédiát is. Krimiket nem igazán szeretem.
Nezék: Metál zenék, Szinte csak Rammsteint meg Linkin Parkot hallgatok. De gyakran hallgatok Irigy hónalj mirigyet :D meg Queem ,eg Europe-ot.
*Nem nézeket akartam írni a zenék előtt hanem Zenék-et :D
Ja és kihagytam valamit: Szögletes üveggolyót is hallgatok (ha nem akarod magad úgy érezni mintha az elmegyógyintézetbe lennél akkor ne hallgasd :D. Amúgy meg csak úgy a számok címe: Káoszba torkolló őrült szemgolyó, A fáradt izolációs tartályban című hempergés könyörgése, tehéncickó, Közeleg a tegnap.
Meg a szöveg is:
egy hatalmas virsli száguldott fel a mélyből és antennák áltak ki a felyéből
Feltekeredtem a csillaginspirációs szövevényhálóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!