Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szakítás után hogyan?

Szakítás után hogyan?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal, és amiatt is rossz passzban vagyok mostanában. A tetejében lebetegedtem, de úgy, hogy nem tudok sehova sem menni. És el is csúnyultam, bár remélhetőleg meg fogok gyógyulni. Most úgy érzem nem fogok senkinek kelleni, főleg, ahogy most kinézek, és lehet, hogy így lesz még pár hétig, hónapig. Mit javasoltok? Hogyan tudnék pozitívabban gondolkodni?
2012. aug. 3. 22:37
 1/8 anonim válasza:
Ha keresel mást!
2012. aug. 3. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáltam mindent én is,de ezt csak egy értelmes pasi tudná kompenzálni,de nem visz rá a lélek hogy ismerkedjek.
2012. aug. 3. 22:52
 3/8 aya26 válasza:
1. válaszoló nagyon nincs igazad.. ha keres mást, abban is az ex kedvesét fogja látni.. tudod : ne akkor keress szerelmet, amikor szükséged van rá, hanem amikor készen állsz. Mivel mondtad, h nem tudsz elmenni otthonról, hívj át barátnőket, nézz sok sok vígjátékot, vond el a figyelmedet, de ilyenkor tényleg a barátnők a legjobb megoldás. És idővel úgyis lesz más, amikor te is készen állsz, csak most érzed úgy, h nem kellesz majd senkinek, mert magad alatt vagy. Fel a fejjel, teljesen átérzem a helyzetedet.. :/
2012. aug. 3. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ez egy hosszú, komoly kapcsolat volt. És most valóban nem állok készen még az újra. De melyik nő nm hiú a külsejére, most ez a betegség nagyon letör...

Jobb lenne, ha mehetnék ide-oda, jobban le tudnám kötni magam. Már olvasni sincs kedvem, pedig szeretek. Tudom, hogy nekem kell összeszednem magam. Majd igyekszem.

2012. aug. 3. 23:00
 5/8 aya26 válasza:

Mennyi ideig voltatok együtt? Ez sajnos nem segít, de tudom milyen érzés.. Amúgy semmi esély arra, h kibéküljetek? Velem 3 év után szakított a barátom, 1 hétig bírtuk egymás nélkül.

Én is nagyon letörtem, alig ettem valamit, csak fetrengtem, de szerencsére a barátaim átjöttek, próbáltak egy kicsit jobb kedvre deríteni.

2012. aug. 3. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
4 év, nekem ez az alig ettem, aludtam inkább a szakítás előtt volt. Közös döntés volt, hogy elengedjük egymást, mert nem tudtunk megegyezni bizonyos dolgokban. Azóta is beszélünk minden nap, nincs harag. Már nem szeretném újrakezdeni.
2012. aug. 3. 23:13
 7/8 aya26 válasza:
Lehet, h az is megnehezíti a helyzetet, h beszéltek mindennap. Mindenki ezt mondja, de az idő tényleg segít.. idővel jobb lesz. Amint jobban leszel szerintem bulizz egyet, strandolj, mozdulj ki!
2012. aug. 3. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. aug. 3. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!