A tyúkmellkhas milyen sporttal korrigálható a legjobban?
13/f vagyok,és mostanában kezdett el zavarni,mivel már érdeklődöm a nők iránt,de szerintem esélyem sincs ilyen kinézettel :(
mármint a mellkhasamra értem...
tenisz és az uszás érdekel a legjobban,szerintetek melyik a jobb döntés?
(gyógytornára már 3 hónapja járok)
értelmes válaszokat várnék
No, akkor kezdjük egy kis nyelvtannal. Mi a manó az a tyúkmellkhas. Szerintem tyúkmellkasra gondolsz.
Öndiagnózis, vagy orvos mondta, hogy mi bajod van? A szegycsont és a bordák előrefelé türemkednek ki?
Feltétlenül fordulj orvoshoz, mert lassan befejeződik a csontosodási időszak, s később már csak a műtét marad, ha súlyos a deformitás.
Most még esélyed van a javulásra gyógytornával és úszással, spéci fűző viselésével.
igen,sajnos ezt vettem észre :(
13 éves vagyok,már 3 hónapja elkezdtem a gyógytornát,és a tornász mondta,hogy ez a bajom.
akkor még nem késő elkezdeni úszni sem?
értem,tehát van még remény?
:D amúgy ha a csontosodás megállásáig nem sikerül megjavulnia,akkor a műtéten döntenék,vagyis 21 éves koromig reménykedem,de mennyibe kerül a műtét?
és hogyan zajlik?
erről nem találtam semmit a google-ban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!