Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az a gondom, hogy olyan...

Az a gondom, hogy olyan "semmilyen" vagyok. Mármint nagyon sok énem van, és nem tudom, hogy melyik vagyok igazából ÉN. Ötletek?

Figyelt kérdés
El kéne döntenem, hogy melyik énem akarok lenni, mert ez így nagyon rossz... Segítségnek: van bennem alkonyatos Bella, los angelesi tündérmesés Sam, miről álmodik a lányos Daphne, nők hálójában-os Lucy, dögölj meg john tuckeres Heather... nagyon gyorsan változik a hangulatom... egyik pillanatban szende vagyok, a másikban akaratos, aztán önző, majd önzetlen, néha utálatos néha olyan bújós... nagyon rossz így. másnak is vannak ilyen gondjai, vagy csak nekem? a filmekben is a főszereplő vagy ilyen, vagy olyan... de nincs köztes állapot. légyszi ne szóljatok le, ha nem jön be a kérdés akkor inkább ne válaszoljatok rá. a válaszokat előre is köszi
2009. júl. 18. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvasol túl sokat és nézel filmet? Olyan, mintha onnan "vennéd" fel a neked tetsző(?) tulajdonságokat. Nem direkt, hanem "tudat" alatt.

Nekem is van több személyiségem, de azért egy nagy egységben van. Remélem érted. :D

2009. júl. 18. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

jesszusom..

ezek kicsodák akiket felsoroltál ?

2009. júl. 18. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne azonositsd magad filmekkel, mert az nem te vagy. Ha filmek alapján próbálod kategorizálni magad, igen csak elsilányul igazi éned. Nem kell, és nem is szabad sablonokra egyszerüsiteni magad! A filmek csak sablonok. A valóság lebutított változata. Lehet hogy pont azért vagy ilyen ingadozó, mert ragaszkodni akarsz ezekhez a szerepekhez? Ne akarj. Lásd be, hogy egyszeri lemásolhatatlan, egyedi lélek vagy!! Ha vannak rossz tulajdonságaid, azokat vedd észre magadban, bocsásd meg magadnak, majd próbálj felül emelkedni rajta.

Egyetlen film az, ami az igazi tükör: Maga a valóság.

Csakis a való világban kaphatunk hiteles tükörképet önmagunkról, (ám ezt is elborithatja homályos látásmódunk)

Önmagunk megismerése a legnagyobb kaland! Jó "utazást".

Remélem segitettem valamicskét!

2009. júl. 18. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te, tudod mit ajánlok neked? Mikor megnézel 1 filmet, próbáld megszerezni az extra lemezét is amin rajta vannak a kommentárok a főszereplő véleménye, és meglátod h a színész aki játsza, szinte nevet a szereplőn, mert egyáltalán nem olyan, én is néha ledöbbenek h hogy tudja eljátszani az az ember azt a karaktert.
2009. júl. 18. 23:16
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nem utánozni szeretném a színészeket, hanem csak azért soroltam fel, hogy látszódjon mennyire sokféle vagyok :) de jók a válaszok, köszi :)
2009. júl. 19. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van több oldalam..Például anyámmal is másképp viselkedek,meg apámmal is,de a barátaimmal is.Például ha valaki beszól valamit a családból,és nem hagy nyugodtan egy fél órára,akkor azt le tudnám ölni,és nagyon utálatos tudok lenni...De ha ezt valaki a barátaim közül csnálja,akkor fels em veszem,szóval nekem is több énem van,és ez természetes...Pl. suliban is másképp viselkedik az ember,meg otthon is:)remélem érted!
2009. júl. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!