Az a gondom, hogy olyan "semmilyen" vagyok. Mármint nagyon sok énem van, és nem tudom, hogy melyik vagyok igazából ÉN. Ötletek?
Nem olvasol túl sokat és nézel filmet? Olyan, mintha onnan "vennéd" fel a neked tetsző(?) tulajdonságokat. Nem direkt, hanem "tudat" alatt.
Nekem is van több személyiségem, de azért egy nagy egységben van. Remélem érted. :D
jesszusom..
ezek kicsodák akiket felsoroltál ?
Ne azonositsd magad filmekkel, mert az nem te vagy. Ha filmek alapján próbálod kategorizálni magad, igen csak elsilányul igazi éned. Nem kell, és nem is szabad sablonokra egyszerüsiteni magad! A filmek csak sablonok. A valóság lebutított változata. Lehet hogy pont azért vagy ilyen ingadozó, mert ragaszkodni akarsz ezekhez a szerepekhez? Ne akarj. Lásd be, hogy egyszeri lemásolhatatlan, egyedi lélek vagy!! Ha vannak rossz tulajdonságaid, azokat vedd észre magadban, bocsásd meg magadnak, majd próbálj felül emelkedni rajta.
Egyetlen film az, ami az igazi tükör: Maga a valóság.
Csakis a való világban kaphatunk hiteles tükörképet önmagunkról, (ám ezt is elborithatja homályos látásmódunk)
Önmagunk megismerése a legnagyobb kaland! Jó "utazást".
Remélem segitettem valamicskét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!