Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti, hogy kezdtétek újra a...

Ti, hogy kezdtétek újra a 0-ról? Hogy lehet ilyenkor pozitívan látni?

Figyelt kérdés
Új barátokat szerezni, kapcsolatokat építeni,hogy ha nincs semmink,és senkink?

2012. aug. 2. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Miután mind a 3 legjobb barátom elment, úgy döntöttem hogy én is elmegyek úgyhogy új suliba mentem új barátokat keresni
2012. aug. 2. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Vagy felállsz, és lesz valami, vagy nem.

2012. aug. 3. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es ezt értem. De én a hogyanra gondoltam..
2012. aug. 3. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Pozitívan látni: fogalmam sincs. Én nem látok sok pozitívat az életemben. Van egy-két dolog amiért még élek, aztán ennyi.
2012. aug. 3. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Pozitívan látni, valahogy ösztönös lesz, ha rájössz, hogy nincs más választásod, amennyiben élni akarsz. Mert ha nem így teszel, minden így marad és nem leszel boldog. Márpedig élni csak úgy érdemes, hogy törekszel arra, hogy boldog lehess, mert félgőzzel semmit sem érdemes csinálni.

Ha eljutottál idáig, hogy tudod, hogy neked ez így nem jó, akkor nem érdemes sokáig ezen a ponton maradni, mert hiteltelenné válsz, ahogy azt mondod, ez neked nem jó, de közben semmin sem változtatsz.

Tehát ha nem jó, akkor vagy "halj bele", vagy tegyél ellene, különben hiteltelen leszel. És ez az a pont, ahol el lehet dönteni, hogy ez olyan probléma-e, amibe érdemes "belehalni".

Szóval ha ezt végiggondolod, akkor elindulsz majd valamerre és ha előre mész, nem pedig hátra, (mert valamit meg sem próbálni a legnagyobb balgaság), akkor előbb-utóbb muszáj, hogy abban, amit csinálsz higgy is - mert úgy könnyebb. Tehát nem mindig a hit van hamarabb.

2012. aug. 16. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Kezdj valami újat a változásoddal egyben.Kezdj el jógázni,vagy próbálj ki valamit ami mindig is foglalkoztatott, sportolj azzal sok erőt ad. Attól is függ hány éves vagy :)

Nekem az segített "anno" :) , hogy sulit váltottam sokkal messzebb mentem innen kollégista lettem és nyitott voltam mindenkivel koleszba jó kis barátokat szereztem suliba úgyszintén és nem bántam meg igazi barátok lettek .:)

Mindig vannak ilyen emberek akik hasonlóan vannak. Nem tudom én akár milyen szörnyű csak az égre nézek és szép hihetetlen vagy hallgatok egy jó számot .

Na mindegy .. írj üzit ha tudnék segíteni valamit.:)

Keresd a pozitív emberek társaságát.

2012. aug. 16. 18:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ezen a szinten vagyok. Új suliba kerültem, nincsenek barátaim, nem tudom hol ismerkedhetnék. :( De olvastam pár hasznos tanácsot. :)
2012. aug. 16. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is feltehettem volna. Mást nem is mondanék.

21L

2012. aug. 16. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha akarod megírhatod priviben.
2012. aug. 16. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!