Egy kis változással elveszthetek barátokat, mit tegyek?
Mostanában kezdtem magam kissé beleásni a punk kultúrába, és nagyon tetszik, nagyrészt egyet is értek vele, az öltözködésembe is próbálok belőle egy picit belevinni.
Az ismerőseim viszont ahogy megtudják, hogy én ilyen dolgokkal szimpatizálok, kezdenek elfordulni tőlem - senki mást nem érdekel igazán, meg se próbálják megérteni, csak rámondják hogy beteg, esetleg hogy törölnek az ismerőseik közül, ha tényleg komolyan gondolom.
Punkokat egyáltalán nem ismerek, így vagy elfojtom a dolgot, vagy az ismeretségi körömet játszom el.
Szerintetek mit tegyek?
Szerencsés vagy, hogy ilyen barátaid vannak! :)
Nem tudom mért veszik ennyire radikálisan az én esetemben a dolgot, mivel olyanok hogy tüskehaj meg szegecselt csizma nincsenek, csak egy kicsit lázadóbb feliratok vannak a pólóimon például.
Hasonló stílusú embereket meg nem is igazán látok még utcán se, ami eléggé zavarba ejtő. :S
ha emiatt elfordulnak tőled a barátaid "kitörölnek az ismerőseik közül" akkor nem is igazi barátok,
erre csak azt tudom mondani/javasolni hogy keress ilyen körben új barátokat
én is 'pánkosodom' :D
eddig a rockerrel kísérleteztem aztán jött a punk és teljesen magával ragadott a stílus a zene szóval minden (barátom is punk)
a barátaim elfogadták hogy ez van, (igazából azt remélik hogy majd kinövöm idővel, most "ilyen korban vagyok, keresem a stílusom" )
16/l
Hát ja, keresgélek, de egyelőre kb senki ilyen nincs. Bár lesz egy koncert szemptemberben, elnézek arra és majd meglátjuk. :D
Am épp a hajamom gondolkodok hogy változtatok egy picit rajta, semmi túl extrém, de tényleg kezdenek furán nézni rám az emberek, mikor elmagyarázom mire gondolok. :'D
Ja hát nálam csak azt hiszik vmitől szedem a "hülyeséget", nem hiszik el h szimplán ez tetszik stb... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!