Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen viselkedésű fiúkról?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl beszédes, de akivel összebarátkozok, azzal szinte bármiről eltudok beszélgetni.. :)

Nagyon lelkiismeretes vagyok, próbálok nem megbántani senkit.

Nem nagyon járok bulizni, mint manapság a többiek.. jobban szeretek a barátokkal közös szalonnasütést vagy egyéb szórakozást találni.

A kinézetemmel elvileg nincs baj, egyedül a magasságom lehet zavaró (legalábbis engem zavar (195 cm). :D

Nagyon szeretek bicajozni és elmenni olyan helyekre, ahol még nem voltam.. :)

Előző barátnőmmel 1 évig voltunk együtt, de nem viszonozta a törődést, amit kapott és egyre gonoszabb is lett velem.. nem vagyok gazdag, de amikor volt pénzem próbáltam a kedvére tenni, elvittem moziba,koncertre,vettem neki ruhát.. stb.

Utálom a hazugságot, a szeretteimnek sose tudnék hazudni, elég rosszul érezném utána magam. (mondjuk másnak se)

Csongrád megyei vagyok.

19 éves vagyok :)

Mi a véleményetek rólam a leírtak alapján? (tudom nem túl bő, de ezek alapján szeretném tudni)

2012. júl. 30. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Aranyos-kedves-rendes pasinak tűnsz, meg minden, de egy kicsit (kicsiiit?) reklám szaga van...
2012. júl. 31. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Én pont az ilyenekre bukok.

És a magasságod... az tökéletes. Szeretem a magas fiúkat.

15/L

2012. júl. 31. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem OK vagy . :)

Nem vagy a leírásod alapján bunkó , ami jó , magas vagy , ami szintén jó .

Nincs véletlenül egy ugyan ilyen tulajdonságokkal rendelkező, kicsivel alacsonyabb 14-16 év közötti öcséd ? :D

2012. júl. 31. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Na gondolom olyan szempontból kérdezed, hogy járnánk-e veled... szal vágjunk bele:

1, 2, 4, 6. bekezdéssel nincsen semmi probléma, az ilyen fiúkat szeretjük nagyonis...

Mégse járnék veled, mert rosszul vagyok a bicajozástól és a szalonnasütéstől meg ilyendolgoktól, - nem vagyok se "p*csa" se "r*banc" mielőtt kapnék pár kedves kommentet a véleménykifejtésem után - de én igenis elvárom, hogy egy pasinak minimum kocsija legyen, azzal furikázzon és fizesse a dolgokat... ez ugyanolyan alap szerintem, minthogy én viszem közben a háztartást... szerintem a biciklisek lúzerek, bocsi :(

21N

2012. aug. 1. 02:14
 5/5 anonim ***** válasza:

"egy pasinak minimum kocsija legyen, azzal furikázzon és fizesse a dolgokat... ez ugyanolyan alap szerintem, minthogy én viszem közben a háztartást... szerintem a biciklisek lúzerek, bocsi :("

Megértem, hogy téged más fából faragtak, mint egyeseket, de a lúzer minősítést a magam és a bringás férfitársadalom nevében kikérem.

A kérdésről:

Amennyiben férfitársaktól is vársz véleményt (mindegy, ha nem, akkor is leírom), a leírt vonások túlnyomó része rám is jellemző. Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen emberek.

2012. aug. 1. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!