Mi a véleményetek az ilyen viselkedésű fiúkról?
Nem vagyok túl beszédes, de akivel összebarátkozok, azzal szinte bármiről eltudok beszélgetni.. :)
Nagyon lelkiismeretes vagyok, próbálok nem megbántani senkit.
Nem nagyon járok bulizni, mint manapság a többiek.. jobban szeretek a barátokkal közös szalonnasütést vagy egyéb szórakozást találni.
A kinézetemmel elvileg nincs baj, egyedül a magasságom lehet zavaró (legalábbis engem zavar (195 cm). :D
Nagyon szeretek bicajozni és elmenni olyan helyekre, ahol még nem voltam.. :)
Előző barátnőmmel 1 évig voltunk együtt, de nem viszonozta a törődést, amit kapott és egyre gonoszabb is lett velem.. nem vagyok gazdag, de amikor volt pénzem próbáltam a kedvére tenni, elvittem moziba,koncertre,vettem neki ruhát.. stb.
Utálom a hazugságot, a szeretteimnek sose tudnék hazudni, elég rosszul érezném utána magam. (mondjuk másnak se)
Csongrád megyei vagyok.
19 éves vagyok :)
Mi a véleményetek rólam a leírtak alapján? (tudom nem túl bő, de ezek alapján szeretném tudni)

Én pont az ilyenekre bukok.
És a magasságod... az tökéletes. Szeretem a magas fiúkat.
15/L

Szerintem OK vagy . :)
Nem vagy a leírásod alapján bunkó , ami jó , magas vagy , ami szintén jó .
Nincs véletlenül egy ugyan ilyen tulajdonságokkal rendelkező, kicsivel alacsonyabb 14-16 év közötti öcséd ? :D

Na gondolom olyan szempontból kérdezed, hogy járnánk-e veled... szal vágjunk bele:
1, 2, 4, 6. bekezdéssel nincsen semmi probléma, az ilyen fiúkat szeretjük nagyonis...
Mégse járnék veled, mert rosszul vagyok a bicajozástól és a szalonnasütéstől meg ilyendolgoktól, - nem vagyok se "p*csa" se "r*banc" mielőtt kapnék pár kedves kommentet a véleménykifejtésem után - de én igenis elvárom, hogy egy pasinak minimum kocsija legyen, azzal furikázzon és fizesse a dolgokat... ez ugyanolyan alap szerintem, minthogy én viszem közben a háztartást... szerintem a biciklisek lúzerek, bocsi :(
21N

"egy pasinak minimum kocsija legyen, azzal furikázzon és fizesse a dolgokat... ez ugyanolyan alap szerintem, minthogy én viszem közben a háztartást... szerintem a biciklisek lúzerek, bocsi :("
Megértem, hogy téged más fából faragtak, mint egyeseket, de a lúzer minősítést a magam és a bringás férfitársadalom nevében kikérem.
A kérdésről:
Amennyiben férfitársaktól is vársz véleményt (mindegy, ha nem, akkor is leírom), a leírt vonások túlnyomó része rám is jellemző. Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!