Mostanában sokszor vagyok szomorú, hangulatlan. Először nem tudtam, hogy mi lehet az oka de már rájöttem:nincsenek barátaim. Mit tanácsoltok?
Keress olyan embereket először is, akikkel egy hullámhosszon vagytok. Aztán próbálj közelebb kerülni hozzá, akár fiú, akár lány. Keresd a társaságukat, érdeklődj. A mai fiatalok ilyenek nyugodj meg, én sem találtam sokszor a helyem, de valahogy én megtaláltam azokat az embereket, akikkel jó együtt. És hidd el te is megfogod. Ne legyen rossz kedved, az nem javít semmin. Nézd a jó oldalát mindennek, és örülj az apró dolgoknak is.
Ha az osztálytársaiddal nem olyan jó, akkor keresd más társaságát bárhol is. Legyél, nyílt, őszinte, és jó hallgató, a mai emberek figyelmetlenek egymással. Meg sem hallgatják a másikat, ha még is, akkor meg alapból lesz*rják. És ne érezd magad rosszul, hogy téged ezek a dolgok nem érdekelnek, mint a többséget. Ők a divatnak hódolnak, szürke, unalmas emberek. És épp te vagy aki színt visz majd más életébe, és ha valaki ezt észreveszi benned, akkor nem leszel egyedül :) Tapasztalatból beszélek, szóval hidd csak el. Bízz magadban és csak nevetni fogsz majd ezen, és nem fogsz szomorkodni a mostani helyzeten, hanem majd mosolyogsz azokon az embereken akik sablonosak, mert többet nem kell rájuk pazarolni, szóval csak bátran, ne legyél besz*ri. Van veszteni valód? Szerintem nincs, szal csak okosan, pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!