Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám ezt legyőzni?

Hogyan tudnám ezt legyőzni?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a kutyáktól.De csak ugy ha egy nagyobb elmegy mellettem vagy jön felém és folyton elkezdek félni:SHogyan tudnám ezt legyőzni?A kutyák iránti félelmemet?

Köszönöm a válaszokat előre is:)

2009. júl. 16. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia én is ilyen vagyok, van 2 gyerekem, de ha sötétedik, vagy látok 1 kutyát, mindig a tesóm kísér haza.

nekem nem mindig volt így, de régebben volt a páromnak egy rotija, és sétáltattuk, kiugrott egy háztól egy dobbermann, és hátulról ráugrott, és összeverekedtek, közben pedig én fogtam a pórázt. Azóta tartok minden kutyától, legyen az kicsi, vagy nagy.

Hogy hogy győzd le, azt nem tudom, mert nekem sem sikerül. Hiába mutatod, hogy nem félsz, a kutyák úgy is megérzik.

Én már odáig eljutottam, hogy veszek egy olyan sípolós riasztót, amit csak a kutyák hallanak, és zavarja őket, de nagyon drága.

2009. júl. 16. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen problémám, azt mondják a saját kutya segít. Egyébként nem szabad hogy a félelem miatt az ember kimaradjon dolgokból, mondjuk nem látogatja meg egy rokonát vagy barátját mert ott kutya van, erre nemrég jöttem rá. Mondogassátok azt magatokba hogy nem félek, nem történhet semmi rossz. Ha ti sem bántjátok, ő sem bánt, mert az állatok megérzik ki milyen ember.
2009. júl. 16. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát..igen köszönöm a válaszokat majd megprobálom:)
2009. júl. 16. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok, nekem is van kutyám, anyáméknál is van 1, anyóséknál pedig 5, de azoktól nem tartok. Az a baj, hogy nem ismerem a kutyát, amelyik épp szembe jön velem, és tartok tőle, hogy megtámad.

Főleg amikor 3-4 kóborkutya, cig.nytelepes korcs futkos körülöttem.

2009. júl. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!