Hogyan tudnám ezt legyőzni?
Nagyon félek a kutyáktól.De csak ugy ha egy nagyobb elmegy mellettem vagy jön felém és folyton elkezdek félni:SHogyan tudnám ezt legyőzni?A kutyák iránti félelmemet?
Köszönöm a válaszokat előre is:)
szia én is ilyen vagyok, van 2 gyerekem, de ha sötétedik, vagy látok 1 kutyát, mindig a tesóm kísér haza.
nekem nem mindig volt így, de régebben volt a páromnak egy rotija, és sétáltattuk, kiugrott egy háztól egy dobbermann, és hátulról ráugrott, és összeverekedtek, közben pedig én fogtam a pórázt. Azóta tartok minden kutyától, legyen az kicsi, vagy nagy.
Hogy hogy győzd le, azt nem tudom, mert nekem sem sikerül. Hiába mutatod, hogy nem félsz, a kutyák úgy is megérzik.
Én már odáig eljutottam, hogy veszek egy olyan sípolós riasztót, amit csak a kutyák hallanak, és zavarja őket, de nagyon drága.
első vagyok, nekem is van kutyám, anyáméknál is van 1, anyóséknál pedig 5, de azoktól nem tartok. Az a baj, hogy nem ismerem a kutyát, amelyik épp szembe jön velem, és tartok tőle, hogy megtámad.
Főleg amikor 3-4 kóborkutya, cig.nytelepes korcs futkos körülöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!