Nektek milyen naplótok van, és hol vettétek?
Figyelt kérdés
Én ilyen keményfedeles füzetre gondoltam, ami azért vastagabb, mint pl. egy szótár, vagy ilyesmi, csak nem tudom, hogy hol árulnak ilyeneket.2012. júl. 25. 10:00
1/6 Manooka*-* válasza:
Én nem vezetek naplót, csak régebben vezettem. De nekem is kemény fedeles volt. Papír írószerben vettem:))
2/6 anonim 

válasza:

Nekem itt a laptopon van a naplóm. A program neve "iDailyDiary". Jelszóval le lehet védeni, úgyhogy rajtam kívül senki nem tud belépni. Emellett nagyon jó. Lehet képeket beszúrni, szöveget formázni. Tisztára mint pl. a Word-ben.
Régebben egy sima füzet volt... 4-5 éven keresztül ilyeneket használtam. Nekem tökéletesen megtette. Nálam nem az volt a lényeg, hogy díszes legyen vagy ilyesmi. A célnak megfelelt. Csak hát bárki elolvashatta.
3/6 anonim 

válasza:

A mostani naplóm egy sima papírboltban vettem, egy jó vastag, kisalakú vonalas, keményfedeles füzet, szép kék virág van rajta. :)
4/6 Manooka*-* válasza:
Az enyém narancssárga volt, rajta egy fülhallgató.(annyira imádtam)
5/6 anonim 

válasza:

Hobbyboltban vettem egy keményfedeles A4es füzetet, hamarosan abban kezdek el naplóféleséget irni.
6/6 anonim 

válasza:

Az enyém keményfedeles, és furcsa alakú cicák vannak rajta.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!