Hogyan győzzem le a félelmemet a bogarak iránt?
Rettegek,egyszerűen ez a legjobb szó rá.Nagyon félek tőlűk.Ma éjjel 2 nagy fekete bogár jött be.Nekem óriásnak tűntek.Egyedül voltam itthon.Anyumnak 3-szor kellett hazajönnie annyira féltem.Hozott rovarírtót.Lefújjtam őket,és megdöglöttek.De még mindig rettegek.Nagyon félek.
Nagyon idegesít engem hogy ennyire félek tőlűk.Ne nézzetek hülyének,valami tanács?
Köszönöm.
16/L
21 vagyok és én is hasonló cipőben járok, de én inkább viszolygásnak hívnám mint félelemnek.
Tegyél úgy ahogy én is:
Mélyen magamba ástam (tényleg nem volt egyszerű) hogy mikor kezdődött a "félelmem" , első emlékek rovarokkal/bogarakkal , valami stressz/fizikai megrázkódtatás ami régen ért velük kapcsolatba , Hiszek benne hogy mai félelmeink okát a múltba keressük... ha megvan a régi élmény, a megoldás az ezzel való szembenézés, újraélés lesz.
Én történetem az hogy gyerekes játék volt akkoriban a légy/darázsröptetés cérnán, én be is fogtam a konyhánkból az ehez szükséges legyet, és kb egy órán át vacakoltam vele az asztalom fölött görnyedve hogy a potroha mögé tudjak egy cérnát kötni, mikor a rovarból kimászott 3 akkora féreg mint maga a légy! Azonnal eldobtam mindent, majdnem rókáztam.. azóta "félek"minden rovartól
(:
Köszy a válaszokat.
Nem megyek a közelűkbe sem mert sírógörcsöt kapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!