Szerintetek mennyit fogok még nőni?
Figyelt kérdés
13/L. 155 cm vagyok és 47kg.2012. júl. 21. 15:32
2/8 anonim 

válasza:

Az adataidból eddig a következező megállapításra jutottam: Még kilenc azaz 9 cm fogsz nőni.
3/8 anonim 

válasza:

Utolso te ebbol hogy tudod megallapitani???
En ugy tudtam, a szulok magassaganak az atlagahoz kell hozzaadni 9-et...
4/8 A kérdező kommentje:
anya 162 cm
apa 175 cm
2012. júl. 22. 10:51
5/8 anonim 

válasza:

Nos, ez alapján magasabb leszel mint az édesapád, (177,5) de ez nekem sem jött be, mert nekem az jött ki, (én is kiszámoltam 13 évesen, mert kíváncsi voltam, akkor voltam 175) és az jött ki hogy 176 cm leszek, pedig azt már rég meghaladtam! XD
Szóval ez a módszer nem valami megbízható...
6/8 A kérdező kommentje:
azért reménykedni még lehet:)
2012. júl. 22. 11:09
7/8 anonim 

válasza:

Az nem igaz,hogy a szülők magasságának átlaga stb stb.
Attól függ,hogy milyen géneket örököltél akár nagyszülőktől vagy dédnagyszülőktől.A bátyám és én köztem van fél fej különbség.Ezt így nem lehet megállapítani,de 13 évesen valószínű,hogy még fogsz nőni.Lányok kb 16 éves korukig nőnek ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!