Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek még fogok nőni?

Szerintetek még fogok nőni?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és 166cm. :/ Van rá esély, hogy nőljek? Átlagosan meddig nő egy ember? Vagy ha van rá mód, mi az, amitől nőhetek? Elég zavaró, hogy ilyen alacsony vagyok... :/
2012. márc. 9. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Még nőhetsz:) Tesóm még 18 évesen is nőtt :)

Én 150 centi vagyok 14 évesen, szóval ne izgulj, nem vagy egyedül

2012. márc. 9. 16:52
 2/4 anonim válasza:

Ez bizony attól is függ, hogy a szüleid milyen magasak, vagy a nagyszülők... Ha nem túl magasak, akkor igazán sokat nem nőhetsz szerintem, de ha magasak van esélyed extra méretekre is...

Én ugyan anyuka vagyok 170cm-vel, a fiam apja 180cm, a fiam most 13 évesen elérte a 180cm-t, és még valószínűleg fog nőni min. 10-12 cm-t, de lehet hogy többet is, amúgy a családunk többi ágán nincsenek extra kirívó magasságok, de az alap, hogy minden generáció általában túlnövi a szüleit 5-10 cm-rel...

2012. márc. 9. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért még várok továbbra is ha van valakinek egyéb gondolata ezzel kapcsolatban.
2012. márc. 9. 23:06
 4/4 anonim válasza:

én 17 évesen még 172 centi voltam, és 21 éves koromra nőttem 177re még...

21 L

2012. márc. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!