Egész nap itt ülök már 8 éve, mit tegyek?
Sziasztok...
Van egy olyan problémám, hogy 2. osztályos koromban mikor megkaptuk az első számítógépet, elég sokat játszottam rajta, később mikor lett egy komolyabb, kb. 1 évre rá, napi 12-16 órákat is itt ülök/ültem (mostonában kicsit javult 8-12 órára) , de már szeretnék valami mást is csinálni, de egyszerűen ha nem vagyok itt akkor fekszem/tvzem.. barátaim nincsenek, vagyis vannak, de nem igazi barátok, akik kijönnének velem bárhova is... mást meg nem tudom, szerintetek hogyan tudnám elérni azt, hogy max. napi 1x üljek ide és fél-1 órára? mert kb. ennyi idő kellene, hogy a fontosabb dolgokat elintézzem a számítógépen, de nem tudom hogy érhetném el, egyszerűen "függő" lettem.
1. válaszoló: Nem nagyon van munka a környéken, a nyárra kerestem pedig.
2. válaszoló: Nem szarom magam össze gép nélkül, egyszerűen csak nincs mit tennem helyette. Wrre próbálok megoldást keresni, és képzeld, saját magam is rájöttem, hogy ez ROSSZ, és a változtatáshoz kértem segítséget, nem véleményt, legközelebb valami értelmeset írj!
Kösd le magad valamivel, mondjuk tanulj valamit.
Japán az tökéletes. Lehet, hogy a gép előtt tanulod (ha ingyen akarod), de attól még lehet gépezésnek nevezni, és késöbb még jól is jöhet. Ki tudja, lehet ott fogod leélni az életed nagy részét...
Vagy sportolj.
A legjobb, ha mindkettőt elkezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!