Értelmesen felteszek egy kérdést és még egy kötőszóba vagy névelőbe is belekötnek, vagy válaszolok egy kérdésre, hátha segíteni tudok, és én vagyok a legnagyobb birka a világon!
Valakinek komoly gondjai vannak és jönnek a retardált barmok és viccet csinálnak mindenből!!!!
Az ilyenekkel nem kellene foglalkozni...
Pl felteszel egy kérdést hogy nagyon unatkozol mit csinálj?
És akkor jönnek a vàlaszok amik tele vannak hülyeséggel vagy az áll bennük hogy tanulj meg helyesen írni...na ezek azok a válaszok amijet figyelmen kívül kellene hagyni
a többi értelmes válaszon meg elgondolkodni stb...
Mert azért nem csak olyan emberek vannak itt akik hülyeségeket írkálnak mindenhova...rájuk kell több figyelmet fordítani és nem qzon töprengeni,idegeskedni,hogy miért nem tudnak egyesek normális kérdést feltenni vqgy normálisan válaszolni
"belekötsz a hülyébe"
nem belekötöttem csak azt mondtam,hogy nem biztos,hogy hülye az illető....vagyis csak mondtam egy véleményt...
Nem kell ezt mindjárt belekötésnek venni...én nem hülyének nevezem az ilyeneket és ennyi...nem mobdtqm,hogy rossz ember vgy bármi is vgy mert hülyének nevezted őket lwhet azok..kitudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!