Dührohamot kapok a reklámoktól. Mit tegyek?
Nálam az axe és old spice reklámok szokták kiverni a biztosítékot, meg nemrég láttam valahol egyet valami szekrényről, már abban is a szexszel jönnek... komolyan néha én is úgy érzem, hogy ki tudnám vágni a tv-t az ablakon.
Sztem vegyél stresszlabdát és inkább azt szorongasd/vágd a falhoz amíg le nem nyugszol.
Hálistennek nincs, de megoldás van ezer. Csak néhány, a teljesség igénye nélkül:
- elkapcsolsz ha reklám van
- találsz valami hobbit ami leköt és nem foglalkozol többé ilyenekkel
- tényleg bevered a TV képernyőjét, utána tutti nem szaladsz bele egy reklámba sem
- kitanulsz valami küzdősportot és ott vezeted le a dühödet
- írsz az illető cégnek ahol csinálták a reklámot és elmagyarázod nekik hogy nem tetszik amit csinálnak
Utolsónak igaza van.
Nekünk nincs tv az albérletben, remek. Amikor hazamegyek az egyetemről, otthon néha bekapcsolom néha, de semmi értelme. Ezeréves szarokat ismételnek, minősíthetetlen, színvonaltalan szarokat, közte öt reklám. Nemrég fedeztem fel az éneklő tampont, a densiás öregasszonyt meg persze a régi gyógyszerreklámok is óriásiak, szedd a gyógyszert, ha beteg vagy, szedd a gyógyszert ha még nem vagy beteg, előzd meg, mérgezd magad......
Ha nagyon felidegesít a reklám, kikapcsolom. A könyvben nincsenek reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!