Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Dührohamot kapok a reklámoktól...

Dührohamot kapok a reklámoktól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy bizonyos reklámoktól (úgy mondom hogy omlósz, segítsetek konyhatündérek, stb. ) dührohamot kapok, ilyenkor eléggé nehéz megállni, hogy ne verjem be a tv képernyőjét, inkább kidübörgök a szobából. Alapjáratban nyugodt ember vagyok, ezért nem értem ennek az okát. Másnak is vannak ilyesmi problémái?

2012. júl. 17. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Dührohamot ugyan nem kapok tőlük, de nagyon zavarnak. Milyen alapon tolakszanak be egyesek a magánéletembe, főleg ha még előfizetési díjat is fizetek a tv-műsorokért?
2012. júl. 17. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Nálam az axe és old spice reklámok szokták kiverni a biztosítékot, meg nemrég láttam valahol egyet valami szekrényről, már abban is a szexszel jönnek... komolyan néha én is úgy érzem, hogy ki tudnám vágni a tv-t az ablakon.

Sztem vegyél stresszlabdát és inkább azt szorongasd/vágd a falhoz amíg le nem nyugszol.

2012. júl. 17. 13:16
 3/7 Kiki01 ***** válasza:
80%

Hálistennek nincs, de megoldás van ezer. Csak néhány, a teljesség igénye nélkül:

- elkapcsolsz ha reklám van

- találsz valami hobbit ami leköt és nem foglalkozol többé ilyenekkel

- tényleg bevered a TV képernyőjét, utána tutti nem szaladsz bele egy reklámba sem

- kitanulsz valami küzdősportot és ott vezeted le a dühödet

- írsz az illető cégnek ahol csinálták a reklámot és elmagyarázod nekik hogy nem tetszik amit csinálnak

2012. júl. 17. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináld azt, amit én csinálok. Hogy én mit csinálok? SOSEM NÉZEK TV-T! Komolyan, próbáld ki, hogy egy hétig nem nézed azt a szart. Utána le sem tudsz majd ülni a TV elé 10 percre, mert unalmas lesz.
2012. júl. 17. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

Nekünk nincs tv az albérletben, remek. Amikor hazamegyek az egyetemről, otthon néha bekapcsolom néha, de semmi értelme. Ezeréves szarokat ismételnek, minősíthetetlen, színvonaltalan szarokat, közte öt reklám. Nemrég fedeztem fel az éneklő tampont, a densiás öregasszonyt meg persze a régi gyógyszerreklámok is óriásiak, szedd a gyógyszert, ha beteg vagy, szedd a gyógyszert ha még nem vagy beteg, előzd meg, mérgezd magad......

Ha nagyon felidegesít a reklám, kikapcsolom. A könyvben nincsenek reklámok.

2012. júl. 21. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:
engem is idegesitenek de akkor ne nèzz reklàmot vagy lapozz oda ahol nincs reklàm vagy csinàlj valamit egyèn vmit pakolj el egy dolgot a hejère stb:) sok sikert
2012. júl. 26. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne nézz reklámot.
2012. júl. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!