Hogyan lehetnék én is jofej?
Figyelt kérdés
Eddig egyfajta visszahuzodo lány voltam de nagyons okat szekáltak és jofej akarok lenni és sok barátot szerezni. Milyen legyen az öltözködésem? És hogyan viselkedjek?2012. júl. 16. 19:10
1/10 anonim válasza:
Nem az öltözködésedtől függ, hogy jófej vagy-e.
Próbálj nyitottabb lenni, ismerkedj, járj koncertekre, programokra, stb.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy nem csakattól de azt is leszolták már :( Koncertekre meg bulikba nem engednek a szüleim :(
2012. júl. 16. 19:23
3/10 anonim válasza:
Ha nem vagy szenyó és rosszindulatú akkor már félig jófej vagy. A jófejség nem öltözködés kérdése te lány. Hát ne legyél már ilyen buta. :D
4/10 A kérdező kommentje:
Hát jo de akkor ha nem vagyok se rosszindulató meg szenya sem és nem is azöltözködésen mulik akkor hogyan kedveljenek? :O Mit csináljak?
2012. júl. 16. 19:39
5/10 anonim válasza:
Oldódj fel. van valami különleges hobbid, vagy tehetséges vagy valamiben? ez már jó pont
6/10 A kérdező kommentje:
Oks feloldodok de ha amiben igen de ez miben segít? :O
2012. júl. 16. 22:38
7/10 anonim válasza:
miben? mert akkor próbálj olyan helyeken ismerkedni
pl, ha deszkázol, akkor skatepark..
ha blogolsz, akkor a bloggerek közt, stb
8/10 A kérdező kommentje:
hátjoo :||
2012. júl. 17. 14:09
9/10 anonim válasza:
Nekem is pont ez a bajom van :S
10/10 A kérdező kommentje:
óhh:SS
2012. júl. 20. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!