Unatkozom, mit kezdjek az életemmel? Nagyon szét vagyok esve.
Figyelt kérdés
Nem csak most állandóan. Nem szórakoztathatom magam mosogatással:/ már nagyon unalamsak ezek is..Semmi nem okoz nekem örömöt borzasztó ez már.. szerintetek mi az oka?2012. júl. 16. 15:43
11/15 anonim válasza:
Pl. ma hol voltál, mit csináltál?
12/15 A kérdező kommentje:
felkeltem,ebédeltem,hajat mostam,sminkeltem,elmentem a könyvtárba kivenni pár könyvet és fülhallgatót vettem ennyi
2012. júl. 17. 15:47
13/15 anonim válasza:
Sokszor én is unatkoztam. De az egyedüllét nem feltétlenül rossz, hiszen csöndben lehet mindent meghallani (és vigyázz, h ne a rosszat). Még lelki fejlődésben is vagy. Attól meg, h eljársz szórakozni, nem fog a gond megoldódni, mert az ember alapból másra vágyik. Vmi igazira, vmi örökre. Írj levelet, elmagyarázom.
15/15 Acplinth válasza:
Figyelj lehet hűlyén hangzik de én a Rewell Ghostship 1:72 megépitését javaslom. Van 3 lány ismerős aki ezzel foglalkozik és azt kell mondanom le a kalappal! Próbáld ki nem fogsz unatkozni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!