Mit csináljak, hogyha nincsenek igaz barátaim?
Van két "barátnőm",de ők nem olyan igazi barátok,legalábbis én nem érzem őket annak.most is megbeszéltük,h találkozunk,de nekem semmi kedvem elmenni,de muszáj sajnos.Ők igazából az o.társaim voltak általánosba,már elballagtunk,de úgy érzem,h csak azért barátkoztam velük,h ne legyek egyedül a suliban.Szégyellem magam előttük,széggyelem a családomat is elöttük,még nem is voltak nálunk .Ők máshogy tekintenek rám.Rajtuk kivül egy barátom sincs.Sőt nekem sose volt még olyan igaz barátom,akivel mindent meg beszéltem,meg hasonlók.Sajnos nagyon nehezen nyílok meg,nem szeretem közel engedni az embereket magamhoz.
Most mit csináljak?Miért van ez?
14/l
Sajnos velem is ez van. engem nem is érdeklek.ők elvannak maguk vagyis ugy 2en is. én meg ott ülök mint egy birka.
sajnos neekm is igy van.
szerintem beszélgess velük sokat,meg ilyenek,menjetek sétálni stb... és lehet h majd jobb barátnők lesztek. és érdekleni fogsz többet nekik!
köszi h válaszoltál!:)jó,de nekem akkor sincs kedvem velük lenni,mindig mondják,h maradjak még,meg hasonlók,de nekem semmi kedvem sincsen.most meg kitalálták,h szervezzünk egy bulit,de ahhoz meg még annyira sincs kedvem:(
legszívesebben itthon vagyok,jó,mondjuk eléggé szétunom a fejem,de azért jó így:)a bátyámmal is tök jól elvagyok,csak anyukámék mondják mindig,h menjek el vhova,de én nem akarok!:(
Átérzem a gondjaid, mert nekem meg most derült ki majdnem osszes barátomról, hoggy mennyire kétszinűek, ha egy kitalál valamit, a tobbi megy utána, ergo valaki lemondott engem, azota mindenki utál
Egy igaz barátnom maradt, de az sem az igazi...őt meg mindig csak én keresem
Te örülj neki, hogy keresnek téged, h minél több időt veled akarnak tölteni, probalj felengedni kicsit, hogy te is jol érezd magad, szerintem nem lesz nehéz, ne arra gondoj, hogy muszájbol vagy ott, hanem azért mert a barataid, és melletted állnak
nekem sincsenek igaz barátaim, sőt, összesen 1 db barátnőm van, meg egy párom, de egyáltalán nem bánom.
nekem sosem volt szükségem egy olyan emberre, akinek mindent elmondhatok. sosem volt arra igényem, h mindent megosszak vki mással. én így szerettem, és szeretek élni, és eszem ágában sincsen vkinek mindent elmondani magamról.
én tökéletesen elvagyok magammal, magammal sokmindent megtudok beszélni. de nemvagyok azért elmebeteg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!