Ti nem irigykedtek, amikor látjátok (pl. facebookon), hogy az ismerőseiteknek (látszólag) milyen jó élete van?
'Látszólag' nekem is jó életem van...
A fájdalmait meg persze senki se teregeti ki facebookon.
Én is irigy voltam valamennyire régen.
Most én is ezt csinálom...
Persze senki se lájkol, mert dög irigyek hogy London belvárosában vacsizok, vagy Prágában sörözök...
De ez van... Kifelé mosoly, belül meg összeroppanok a sok gond között, de sose tudtam eldönteni mi a jobb:
- elmondani a problémáim, sebezhetővé válni, de a másik "örül" ennek mert neki jobb dolga van nálad
VAGY
- csak a jóról beszélni, boldognak és erősnek tűnni, de a másik irigyel és utál miatta, mert neked jobb mint neki...
Most a 2.-at csinálom, mert az első túl sebezhetővé tenne... Persze így sokan utálnak is, de még ez jobb érzés mintha szánnának, vagy még rosszabb azt mondanák hogy elbuktam...
Jah utolsó vagyok, amikro irigy voltam akkor azt mindig úgy hogy közben arra gondoltam HAMAROSAN ÉN IS ELJUTOK ODA AHOVA SZERETNÉK.
persze ezért sokat kell tenni...
és a többiek csak a végeredményt látják, azt pedig nem hogy mit összegürcölök néha azért hogy előrébbjussak az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!