Van olyan filmbéli karakter, akit kicsit példaképednek érzel?
Nekem több is van.Lehet skizofrén vagyok?
A jóbarátokból Joye Trybiáni,mert én is olyan vagyok agyilag,komolyabb területen a mentalista Patrik Jane,mert mindenkit le akarok mentalizálni
Lara Croft (Angelina Jolie). De komolyan, ha megnézem a filmet, mindig rám jön, hogy szép és erős nővé váljak. Aztán persze nem teszek semmit.
De nagyon sok karakter van még akire szívesen hasonlítanék.
Rori vagy Lorelei a Gilmore Girlsből:)
És tökjó ez a kérdés:))
Húúú, most nagyon elgondolkodtam és igazából eddig csak egy ilyen karakter jutott eszembe: Commodus nővére a Gladiátrból. A nevére sajna már nem emlékszem. Sziklaszilárd, mégis megnyerő és kellemes jellem, a végsőkig kiáll az igaza mellett. És nagyon-nagyon bátor.
Már karakter hirtelen nem jut eszemge, de ha így is lenne, biztosan egy hozzá hasonló erős, klasszikus értelemben vett NŐ lenne az.
Konkrét személy nincs, azt hiszem. Régen volt, de nem emlékszem hogy ki. Amikor tudom hogy valami kellemetlen helyzetbe kerülhetek és erősnek kell lennem akkor gondolok filmbeli karakterekre hogy ő hogyan csinálná, és nem is olyan vészes dolog.
Sokáig Dr. Housera szerettem volna hasonlítani, tetszett a szarkazmusa. Aztán rájöttem hogy utálni fognak az emberek ha tovább gyakorolom az ő viselkedését. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!