Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan filmbéli karakter,...

Van olyan filmbéli karakter, akit kicsit példaképednek érzel?

Figyelt kérdés
nekem pl a jóbarátokból Rachel, ha épp kevés az önbizalmam vagy félek vmitől, elképzelem h ő h viselkedne és hirtelen nagyon magabiztosnak érzem magam
2012. júl. 14. 14:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
A Skinsből Cassie, mert ő is épp egyedül igyekezett megszabadulni az étkezési zavarától, mert vele sem törődtek.
2012. júl. 14. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, amikor elolvastam a kérdésed, még meg sem nyitottam, de egyből arra gondoltam hogy jé ezen még sosem gondolkoztam de bárcsak olyan lehetnék mint Rachel a Jóbarátokból :) Valahogy bármi rosszul sül el, mindig kivágja magát, és bármit tesz, az sosem ciki, hanem mindig aranyos :) És persze elfogadnám ha úgy néznék ki :)
2012. júl. 14. 14:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több is van.Lehet skizofrén vagyok?

A jóbarátokból Joye Trybiáni,mert én is olyan vagyok agyilag,komolyabb területen a mentalista Patrik Jane,mert mindenkit le akarok mentalizálni

2012. júl. 14. 14:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Blair Waldorf :D Igen, tudom, hogy sokszor kibírhatatlan a csaj, és durván bánik az emberekkel, de én nagyon birom :DD Bár szerintem van pár dolog, amiben hasonlítok rá :)
2012. júl. 14. 14:51
 5/19 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Ja, egyébként Gossip Girl-ből :)
2012. júl. 14. 14:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Lara Croft (Angelina Jolie). De komolyan, ha megnézem a filmet, mindig rám jön, hogy szép és erős nővé váljak. Aztán persze nem teszek semmit.

De nagyon sok karakter van még akire szívesen hasonlítanék.

2012. júl. 14. 14:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Jenny Humphrey a Gossip Girlből. Imádom a stílusát és inspirál, hogy nem túl gazdag, mégis nagyon jól feltalálja magát(ha divatos ruhát akar, megvarrja magának,így még egyedi is)
2012. júl. 14. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Rori vagy Lorelei a Gilmore Girlsből:)

És tökjó ez a kérdés:))

2012. júl. 14. 15:03
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, most nagyon elgondolkodtam és igazából eddig csak egy ilyen karakter jutott eszembe: Commodus nővére a Gladiátrból. A nevére sajna már nem emlékszem. Sziklaszilárd, mégis megnyerő és kellemes jellem, a végsőkig kiáll az igaza mellett. És nagyon-nagyon bátor.

Már karakter hirtelen nem jut eszemge, de ha így is lenne, biztosan egy hozzá hasonló erős, klasszikus értelemben vett NŐ lenne az.

2012. júl. 14. 15:04
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét személy nincs, azt hiszem. Régen volt, de nem emlékszem hogy ki. Amikor tudom hogy valami kellemetlen helyzetbe kerülhetek és erősnek kell lennem akkor gondolok filmbeli karakterekre hogy ő hogyan csinálná, és nem is olyan vészes dolog.

Sokáig Dr. Housera szerettem volna hasonlítani, tetszett a szarkazmusa. Aztán rájöttem hogy utálni fognak az emberek ha tovább gyakorolom az ő viselkedését. :D

2012. júl. 14. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!