Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy válhat valaki érzékenyből...

Hogy válhat valaki érzékenyből gonosszá és érzéketlenné, minél gyorsabban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 01:46
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

kezd el.

szemeteljél. lopjál. ölj.

2009. júl. 13. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Úgy, hogy egyszercsak leszarja a világot és csak saját magával kezd el foglalkozni! Bezárja a szívét, lelkét és azzal tölti a szabadidejét, hogy mások érzékenységét kihasználja.
2009. júl. 13. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
12%

Az én életemben egy hatalmas csalódás volt, 2éve, azóta magasról teszek mindenre és az emberek 99%ára, tanulni nem nagyon tanultam, pedig érettségi előtt volt, mégis meglett, azóta szereztem egy szakmát, tanulás nélkül, de nem is akartam azt a szakot, a szülők erőltették, de most itt akarok hagyni mindent és mindenkit. Gonosz nem vagyok csak kicsit... De mindent bezártam, senki sem kerül hozzám közel semmilyen téren. Nem tudom h ez az átalakulás mennyi időt vett igénybe, hidd el nem mértem.

Csak felnyílt a szemem, csalódtam, és onnantól kezdve kész... semmi nem érdekel. 1ember maradt mellettem, aki tud mindenről. És nem értem és már nem is szeretem az embereket.

2009. júl. 15. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

nekem a szeretethiányból lett agresszió. senki sem szeretett, ha mégis akkor nem esett jól. és így lettem, így találtam meg önmagam.

16L.

2009. júl. 15. 23:56
 5/5 anonim válasza:
Ha a csalódnod kell abban az emberben akit a világon a legjobban szeretsz és bízol benne...na akkor leszel hirtelen érzéketlen:S
2010. máj. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!