Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti kitől kértek segítséget...

Ti kitől kértek segítséget ilyen helyzetben? Kihez fordultok?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mindent elveszítettem...rettegek, hogy a legfontosabb dolgot is elveszik tőlem...és megint csak sírok...fekszem és sírok és senki nincs akinek ezt őszintén elmondhatnám, vagy akiben meg tudnék bízni...:(
2012. júl. 14. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Na, akkor mesélj. Névtelenül vagy, senki nem tudja, hogy ki ír és ki válaszol. Hátha tudunk valami támaszt adni, aztán majd kiválogatod, hogy melyik hasznos a számodra. Persze az is lehet, hogy kamu kédező vagy, ne sértődj meg, de elég sok van itt abból is.
2012. júl. 14. 00:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rég lettem nagykorú és elkezdtem elindúlni lefelé a lejtőn...számos rossz dolog ért már, ami miatt úgy érzem, meg vagyok béllyegezve... a családom elpártolt mellőlem,bár ez eddig is így volt...igazi barátaim nincsenek... nincs senkim...lassan otthonom sincs...egyetemre felvételiztem, odafel is vesznek majd... tudom az egy új élet kezdete, de mégsem érzem annak...nem érzem hogy lenne jövőm...nincsenek céljaim ...pedig 18 éves vagyok és nem tudom mit akarok az élettől....talán csak boldog szeretnék lenni de az sosem lehetek mert az emberek elítélnek a külsőm miatt és mindegy milyen vagyok...mert a belsőm már nem számít:(
2012. júl. 14. 00:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez főként önbizalomhiány. Tűzz ki magadnak olyan célokat amiket biztosan el tudsz végezni és így megnő az önbizalmad. De lehet hogy csak megvisel az hogy nagykorú lettél. Beszélgess őszintén a szüleiddel, barátaiddal.
2012. júl. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!