Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha nem tudom miért...

Mit tegyek ha nem tudom miért taszítanak el maguktól az emberek?

Figyelt kérdés

Meg hiába kérdezem, senki nem hajlandó megmondani. Mindenki csak azt hazudja nem tudja vagy valami ilyesmi. És pl. akikkel interneten beszélek, élőben nem ismerem őket, 2-3 ember kivételével tök unottan válaszolgatnak csak, maguktól rám se írnának, aztán egy idő után ki is derül hogy a halálba kívánnak kb. tényleg nem akarják hogy rájuk irkáljak. Akikkel interneten vagyok jóba azokra minden nap ráírok általában, ha fent vannak, 1 nap egyszer.

Élőben ugyan ez van.

Hogy tudnám kideríteni mi a hiba, ha senki nem mondja meg? Vagy rájönni esetleg? Szerintetek mi lehet a baj?

2012. júl. 13. 15:53
 1/3 A kérdező kommentje:
15/F
2012. júl. 13. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenki csak kapni szeret adni nem...

Én már 30 vagyok de eddig alig találkoztam rendes emberrel.

Nem jó emberek között lenni...

2012. júl. 13. 16:07
 3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy túlságosan is próbálod magad ráerőltetni másokra. Szerintem pár napig ne írkálj, lehet, hogy a végén ők fognak neked írni. Nekem is volt egy ismerősöm aki a halálba kergetett, szinte minden héten küldözgetett képeslapokat, leveleket, minden nap irkált rám, sőt még a rádióban is küldözgetett nekem számot. Valószínűleg már görcsössé vált ez benned, hogy téged mindenki utál és ebben próbálsz kapaszkodni, hogy minden nap "kötelezően" szeretnél velük beszélni. Ha meg nincs más kiút, akkor hagyd őket a francba, ismerkedj másokkal.
2012. júl. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!