Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Le tudnátok nekem részletezni...

Le tudnátok nekem részletezni a menstruáció tüneteit?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és görcsöl a hasam. Még nem jött meg, de egy kicsit tartok is tőle. Tudnátok segíteni nekem ? Azok előjelek, hogy nő a mellem és szőrösödik a puncim ?

2012. júl. 13. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy nő a melled, és szőrösödik a puncid, az a nemi érés jelei. Van akinek előtte fáj a feje, hasa, dereka, ingerlékeny lehet. De mindenkinél más. Van olyan akinek semmi tünet nincs előtte.
2012. júl. 13. 13:30
 2/8 A kérdező kommentje:
igen de nekem teljesen lent görcsöl a hasam . egy kicsit görcsöl aztán elmúlik, egy félóra múlva pedig ugyan ez történik
2012. júl. 13. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha görcsöl előtte az lehet olyan jel..De ahogy azt az előttem író írta, majdnem mindenkinél más...valakinek nem is fáj a hasa:)

Nekem olyankor előtte ugye, olyan folyás, váladék aztán hasfájás és akkor már tudom, nemsokára jön :)

De hallottam olyanról is aki..előtte hasgörcsökkel és.."szelekkel" küzdött :D

2012. júl. 13. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondom, ez mindenkinél más. Lehet, hogy Te is hamarosan menstruálni fogsz. Első voltam.
2012. júl. 13. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam bele a leírásba hogy van fehér folyásom ami néha már olyan sárgás-barnás, és habár ez ciki, de azért leírom, én is szoktam a puncimon fingani .
2012. júl. 13. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem annyira ciki, mint ahogy te azt gondolod..még ha viccesen is hangzik leírva :)

Ez teljesen normális, azért készül úgy, hogy nagy valószínűséggel nemsokára megjön:)

(2.)

2012. júl. 13. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy görcsöl a hasad, nem feltétlen a menstruáció tünete.

Lehet, hogy méh, vagy petefészek gyulladásod van, az is hasonló tünetekkel jár(hat).

2012. júl. 13. 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azért pukizik a puncid, mert levegő megy bele, és annak ki is kell jönni, és ennek van olyan hangja, mintha pukiznál.
2012. júl. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!