Mi ennek a pszihológiai magyarázata?
A pszihológia nem csak az emberi elme betegségeivel hanem az összes érzelemmel ezek konteksztusaival, viszonyával, kivetülésével valamint az emberi viselkedésformák elemzésével foglalkozó elméleti általános alaptudomány. Amúgy nem volt különösebb problémám a környezetemmel, legalább is nem több mint egy átlagos gyereknek.
Őrülök hogy neked is tetszenek a maszkok, Az én maszkjaim közül mindeki egyéniség, mindeki egy darab belőlem.
Szia! Olvastam a kérdést, és kicsit furcsállom. nem igazán értem. én pszichológiát tanulok. Nyilván mindenkinek van valami hobbija, amit szeret csinálni, amibe jó, és élvezi.
Az, hogy te szereted késziteni a maszkokat, ez egy jó hobbi.
De imádot hordani is mivel úgy érzed elfedi az arcod és más emberré tesz....tehát elképzeled olyankor hogy te más valaki vagy? talán nem vagy magaddal megelégedve? önbizalom hiány?
Huhh hát ezek nagyon jók lettek:D
(16/L aki a fekete maszkos rajongó)
Van tehetséged hozzá:D Horror filmekbe tervezhetnél párat xD :D:D..szerintem elfogadnák:D..
am. amikor ezeket készíted, érzel is valamit? úgy értem ezek nem "békés" maszkok..hanem kicsit hátborzongatóak..szereted a horrort?:D
A helyesírásod egyenesen borzalmas, ne haragudj. Szerintem olvass többet. Kétszer is leírtad, hogy pszihológia, pszichológia helyett. Meg ez az elfolytás szó is pofán vágott. Az elfojtás.
Egyébként nyilván van valami pszichológiai magyarázata, de kérdés, hogy jobb-e lesz neked tőle.
Nekem amúgy a vasálarcos büntetés jutott eszembe a középkorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!