Mi ennek a pszihológiai magyarázata?
Én szeretem a porcelán babákat.
Annak mi a magyarázata?
Hát szerintem ez több mint egy hobbi, mivel említi, hogy imádja azt a tényt, hogy elfedi az arcát, és egy "más emberré tetszenek" (ezt bevallom nem értem... Más emberré tesznek?)
Ha úgy van ahogy gondolom, akkor nem vagy magaddal megelégedve, az meg, hogy milyen zenét hallgatsz nagyon sok mindentől függ, vagy én vagyok a kivétel :PP Az, hogy készíted is, az tud lenni egy hobbi, rajz tanárom is szeret maszkot készíteni, de a hordásra már nem tért ki :D Meg vagy elégedve magaddal? ÉN Látok ebbe többet? XDD
F/16
"Egyszerűen imádom a maszkokat, készíteni, viselni a látványukat azt a tényt hogy elfedik az arcom és egy más emberré tetszenek."
Ez pszichológiailag csak akkor jelentékeny dolog ha maszk nélkül nem érzed magad olyan jól mint maszkban. Ez esetben valószínűleg egy a múltban a te személyedet ért (akár fizikai akár lelki) támadás állhat, pl. egy közösségben (pl. iskolában) megbélyegeztek, kiközösítettek. Te pedig nem voltál megbékélve önmagaddal, nem szeretted önmagadat mivel a környezeted se volt megbékülve veled. Ezért aztán sokszor azt kívántad bárcsak másvalaki lehetnél (amit aztán így valósítottál meg). Tudat alatt még ma is szívesen elbújsz mások elől, nem mered megmutatni az igazi arcod mert félsz az újabb atrocitásoktól.
Én is szeretem valamiért a maszkokat..nem magamon és nem mindegy hogy milyet..
CSAK a fekete símaszkokat szeretem..nem magamon, máson..filmben..amikor csak a szemét látom és szeme árulja el, hogy mit érez éppen..ha dühös ha boldog stb...
Ha leszedi, akkor számomra az olyan illúzió romboló:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!