Csak én vagyk ekkore kretén?
Szia!
Nem reklámozni akarok, egy saját példát hallasz tőlem.
Annyiban eltér a dolog, hogy nekem voltak és vannak is barátaim, de egy közösség mindig is hiányzott.
Ezért elkezdtem járni az egyik városban az egyetemi katolikus közösségbe. Egyrészt Isten útján is elindultam, másrészt igen értékes emberek közé kerültem. Színes programokkal, odafigyelő emberekkel (már a legtöbb), és persze megfelelő értékrenddel.
Ne hallgass az előttem lévőre!!
Ha alapjáraton nem vagy buzgó hívő evvel csak rontod az esélyeidet arra, hogy ne ítéld el 1000%-ban a vallásodat.
Hány éves vagy??? Hol élsz?
Én 19 éves vagyok, Budapesten élek és hasonlóan kilátástalan volt és jelenleg is az, az életem.
Ám 4 nap alatt annyi ismerőst szereztem, amennyit eddig 4 év alatt összesen. Deák tér. Ennyi. Ja sok a tarhálós, meg a füves, de annyit mondasz nincs és már mennek is tovább. Ha társasággal, vagy ha csak 1 barátnőddel ülsz ki, akkor is oda csapódnak hozzátok társaságok, vagy legalábbis óriási rá az esély.
Az én nyaram fergeteges lett volna, ha a barátnőm nem kattan be attól, hogy egy este nem jött oda hozzánk senki. 1 héten át minden nap össze ismerkedtünk fazonokkal.. De szegény bekattant, azóta nem nagyon lehet elrángatni sehova, mert teljesen kilátástalannak érzi az életét és sose lesznek barátai és szűzen fog meghalni.
Ahogy én is, mert senki se tart velem a végtelenbe és tovább.
Ja nem kifogás, hogy nem tudsz barátkozni. Nálam negatívabb forma nem lehetsz, és még is jöttek az emberek beszélgetni.
Ha elmúltál 18 és Budapest, vagy környéki vagy csak ajánlani tudom neked. Megiszol 1 doboz ízesített sört, semmi bajod nem lesz tőle még is meglesz a Deák fíling. És csak 1 barátnőt kell találnod, aki ki megy veled.
19/L
Ha érdekel, írj egy privátot a nemeddel koroddal, meg azzal h merre laksz, és ha a közelben, akkro elkezdhetünk akár haverkodni is ;)
SOSE ADD FEL :D
Én a legjobb barátomat is erről az oldalról ismerem, csodákra képes ;)
F/17
Kedves ötös!
Már nem azért, de én is hit nélkül mentem le annak idején.
Ilyet meg nem mondunk, hogy ne hallgass a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!