Hogy szerezhetek baratokat igy 14 evesen? Lent
Aki csak azt nézi, hogy milyenek a ruháid az egy bocsi a szóért, de egy ge*i. Divat, az kell a mai buta tanulatlanoknak...
Más osztályokban nincs olyan gyerek aki hasonló, mint te? Mert szerintem akkor barátkozzatok össze vagy valahogyan iskolán kívül más emberekkel próbálj meg barátokat keresni, ne várd őket! ;) (mármint várd őket, de próbálj meg keresni is ne csak tétlenkedj)
szerintem sem kellene döntő szempontnak lennie barátkozásnál a nak hogy ki hogyan mennyirs követi a divatot és hogy milyen az anyagi háterre. sajnálom hogy így bánnak veled az osztálytársaid. ha gondolod én szivesen barátkozok veled.
18/L
Az már baj, ha ruhád alapján ítélnek meg.
Ne törődj velük, légy rendes, kedves hozzájuk, majd észreveszik, hogy van más értéked.
Aki külsőre ítél, az nem is igazi barát. Például nekem is volt egy barátom, aki szintén ugyanúgy volt, mint te, de nagyon jófej meg vicces srác.
Ha jövőre úgyis másik suliba mész, ott majd biztosan találsz társaságot magadnak. Amúgy fiú vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!