Mekkora vétek ez, gondolok itt a tízparancsolatra is, tehát mint hívő személy!?
Lassan 6 éve, még mikor fiatal voltam, 12-14 év közt lehettem. Nem voltak otthon a nagyszülők és megkértem egy teljesen barátságos, bár szellemi sérült személyt, hogy fogja meg. Nem kényszerítettem rá, tehát nem erőszakoskodtam. Kíváncsi voltam rá, milyen ha más fogja, semmi mást nem akartam, mai napig szégyellem magam ez miatt, nem tudom mért kellett ezt csinálnom, de bánom.
Ma jutott eszembe az eset óta, tűnődtem rajta, hogy káromlást vétettem-e!? Átnéztem a tízparancsolatot és a parázdálkodásba nem sorolható, felebarátod házastársát ne kívánd, vagyis IX. pontba sem fér bele véleményem szerint ez az eset.
Így utólag arra gondolok, hogy akkor volt a hormonváltozás, ami lehet egyfajta túlzást, ingert képzett.
Legtöbb este szoktam imádkozni, ha már a vallás szóba jött, még valamivel feljebb.
Veletek történt már valami hasonló? Mit gondoltok mekkora vétek ez? Hívőként (katolikus)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!