Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mekkora vétek ez, gondolok...

Mekkora vétek ez, gondolok itt a tízparancsolatra is, tehát mint hívő személy!?

Figyelt kérdés

Lassan 6 éve, még mikor fiatal voltam, 12-14 év közt lehettem. Nem voltak otthon a nagyszülők és megkértem egy teljesen barátságos, bár szellemi sérült személyt, hogy fogja meg. Nem kényszerítettem rá, tehát nem erőszakoskodtam. Kíváncsi voltam rá, milyen ha más fogja, semmi mást nem akartam, mai napig szégyellem magam ez miatt, nem tudom mért kellett ezt csinálnom, de bánom.

Ma jutott eszembe az eset óta, tűnődtem rajta, hogy káromlást vétettem-e!? Átnéztem a tízparancsolatot és a parázdálkodásba nem sorolható, felebarátod házastársát ne kívánd, vagyis IX. pontba sem fér bele véleményem szerint ez az eset.

Így utólag arra gondolok, hogy akkor volt a hormonváltozás, ami lehet egyfajta túlzást, ingert képzett.

Legtöbb este szoktam imádkozni, ha már a vallás szóba jött, még valamivel feljebb.

Veletek történt már valami hasonló? Mit gondoltok mekkora vétek ez? Hívőként (katolikus)?

2012. júl. 10. 22:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a hatodik parancsolatot ezzel igenis megszegted.
2012. júl. 10. 23:03
 2/18 A kérdező kommentje:

"Az új élet nemzése éppúgy tiszteletet és védelmet kíván, mint az ember teste, s a szerelemben a másik felé megnyíló legbensőbb rejtett valósága."

Ebből az jön ki, hogy ne szexelj úgymond, ha nem akarsz gyereket. Akkor ha valaki FHM magazint néz, azzal is megszegi ezt a pontot?

2012. júl. 10. 23:08
 3/18 anonim válasza:
Na... Pont ez a kérdés tökéletesen tükrözi az egyik okot a sok közül, ami miatt azt mondom, hogy A VALLÁS AZ EMBERISÉG MÉTELYE.
2012. júl. 10. 23:34
 4/18 A kérdező kommentje:
Mért gondolod, hogy ártalmas?
2012. júl. 10. 23:36
 5/18 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Két dolog:

1. Aki FHM-et néz, az nem szexel, csak nézi a nőket.

2. Hallottál már a Kultúra és közösség/Vallás kategóriáról?

Nem kell ám minden szart az önismereti kérdések közé írni...

2012. júl. 10. 23:38
 6/18 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, tényleg nem ide kellett volna írnom.

Én se szexeltem, sőt semmi komolyabb dolog nem volt ezenkívül, épp elég ez is.

Szerinted mekkora vétek?

2012. júl. 10. 23:40
 7/18 anonim válasza:

"Nem voltak otthon a nagyszülők és megkértem egy teljesen barátságos, bár szellemi sérült személyt, hogy fogja meg. "

Olvasd újra magad, te szerencsétlen.

Undorító perverz sz*rokat nevel a csodás vallásotok az emberekből. És te még az ártalmatlanabb fajta vagy, aki csak szimplán kifacsarodott. De a pedofil papokkal, és a többi perverzzel mihez kezdjünk? Meg a sok ostoba, csőlátású barommal.

Meg a sok frigid nőtökkel, meg a szűzk*rváitokkal.

És még sorolhatnám...

De térjünk csak vissza rád...

1. A normális, nem a vallási agymosott emberek teljesen természetes módon egy neki tetsző lánnyal, szexuális cselekvés keretében fogatja meg a farkát, nem egy fogyatékossal, mert annyira nem bírja már tovább.

2. Neked most komolyan az a legfontosabb, hogy nem erőszakoskodtál? Ettől szerinted egy fikarcnyival egészségesebb és normálisabb vagy?

Bullshit.

2012. júl. 10. 23:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Emiatt nem fogsz a kénköves pokol legalján Adolf Hitler társaságát élvezve senyvedni az örökkévalóságig, és még annál is tovább. Nyugi. Ha Isten feleannyira jófej, mint ahogy leírják a Bibliában, akkor ez még belefér teljesen. :D :D
2012. júl. 10. 23:44
 9/18 A kérdező kommentje:

Akkor ez még nem akadályozza meg a mennybe való jutást? :D

11 év körül voltam, nem tudom mért, de ami megtörtént nem lehet visszacsinálni...

2012. júl. 10. 23:51
 10/18 anonim válasza:
És hajtogatod tovább a maszlagodat ahelyett, hogy rájönnél, hogy a csodálatos vallásod egy perverz sz*rcsimbókká tett.
2012. júl. 10. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!