Szerintetek hany szazalek van megorulve itt az oldalon?
Figyelt kérdés
Akik folyamatosan lepontozzak a masikat szerintem, a problemajuk mar a gyerekkorukban kezdothetett el....2012. júl. 10. 11:36
11/14 anonim válasza:
engem is idegesít, hogy kiöntöm a szívem, leírom legbelsőbb dolgaimat, ami egyébként ciki lenne, de itt név nélkül kitárulkozom, és akkor jönnek ilyen nagy okosok, akik bunkón beszólnak, aztán ha visszaszólsz, megvéded magad, még neki áll feljebb. én is találkoztam ilyenekkel. De mellette találkoztam nagyon megértő segítőkész emberekkel is, akik nagyon jót mondtak. A bunkókat nem kell figyelembe venni, mondjuk könnyű mondani, mert én is a szívemre vettem, és felidegesítettek. na, legalább ti pontozzatok már fel :)
12/14 A kérdező kommentje:
meeeeegy a poooont :)))) kosziiii
2012. júl. 11. 08:47
14/14 candykiller válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: alma, radirgumi, hegyezo, tanarno, fej, bors"
te is meg vagy.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!