Állandó problémám: unatkozom. Mit csináljak? 16/L
Ugyan ezzel a problémával közködök...zongorázok,rajzolok,takarítok,videókat-filmeket nézek,sportolok stb..de nem nagyon köt le..
Viszont most úgy döntöttem, hogy mivel a biciklimmel elég sokat jártam már el, most veszek egy görkorit és azzl járok majd el pár órára délutánonként..legalább addig is le köt majd és az egy újdonság is nekem:)
Amúgy én régen jártam zenesuliba, de mivel meguntam, hogy sokszor kellett szolfézsra járni, énekelni és sokszor volt vizsga...elvette az időmet a tanulástól és abbahagytam...De minden képpen ajánlani tudom, hogy ha kedved van hozzá:)
16/L
Jajj bocsi, jól eltűntem :D...Csak most néztem rá a kérdésedre megint:)
De, lenne kedvem, ha még neked is aktuális a dolog(gépnél vagy) :D
Sosem értettem az olyanokat, mint te. Itt van ez a rengeteg lehetőség, tulajdonképpen bármit csinálhatnál például most is, és nem értékeled? Próbálj meg belegondolni, hogy milyen nagy szerencse, hogy egyáltalán a világon lehetsz.
Azt szűrtem le, hogy nem nagyon van célod az életben, az egy dolog hogy rajzolgatsz, meg stb., de amíg nincs magad elég kitűzve egy cél, tényleg minek? Azt csak te tudhatod, hogy mi tud motiválni. Álmodj meg valami nagyon és próbáld meg megvalósítani.
Másik ami sokat segítene, ha lenne egy igazi barátod (nem tudom, most van-e) akivel majdnem mindent meg tudsz beszélni. Máris nem tűnne olyan unalmasnak az életed, ha van kivel megosztanod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!