Állandó problémám: unatkozom. Mit csináljak? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom szánalmas vagyok,hogy ilyen hülyeséget kérdezek tőletek. Suliidőben és most nyáron is rengeteget unatkozok. Egyszerűen úgy érzem nincs helyem ebbena világban,nincs semmi dolgom. Már kitakarítottam vagy 5x a szobámat,átrendeztem. Rajzoltam,tornáztam stb. Ezekkel elvagyok pár óráig rendben. Viszont ezek sem okoznak nekem örömet..Valami olyan kéne,amitől boldog leszek. Tudtok pár dolgot mondani? Az utóbbi pár hónapban nagyon zárkózott lettem nem érdekelt semmi,ami a világban történik és ezért még ötletem sincs mivel szórakoztathatnám magam. Viszont nincs pénzem..senkineka családban.. Szerintetek?2012. júl. 9. 17:25
1/15 anonim válasza:
Tudsz hangszeren játszani? Azt tanulhatnál.
2/15 A kérdező kommentje:
Most megkérdeztem a húgomat,de a zensuliban májusban volt felvételi.. arról lemardtam sajnos:(
2012. júl. 9. 17:43
3/15 anonim válasza:
Pedig az unalmat meg lehet énekelni. Meg a semmit is.
4/15 anonim válasza:
barátok,barátnők? városban vagy faluban laksz? ismerkedj élőben szerezz barátok stb.vagy levelezz neten valakivel
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van pár barátom,de nekik is mindig dolguk van..Lehet pont ez a baj,hogy túl kevés van. Meg általába velük se tudok mit csinálni.
2012. júl. 9. 18:37
6/15 anonim válasza:
Sose értettem minek unatkozni. Én pl. sokszor csak ülök, de nem unatkozom. Tűnödök közben. 3-4-et is. Ha úgy tartja kedvem. Nem mindig tartja persze.
Vagy esetleg menjél múzeumba. Főleg, ha nincs hozzá hangulatod.
7/15 A kérdező kommentje:
A fő probléma,hogyha ilyen takarítás,olvassássla lefoglalom magam akkor abba beleőrülök hiányzik az,hogy nevessek szórakozzak jók érezzem magam.
2012. júl. 9. 18:41
8/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell mindig szórakozni. Maszturbálás pl. nem dob fel?
9/15 anonim válasza:
hát akkor ismerkedj neten valami hasonló korú lánnyal biztos más is van így
10/15 A kérdező kommentje:
De épp ezaz! Én jól akarom magam érezni. persze néha jót tesz a csend és a nyugalom. Netes ismerkedést is probáltam kb. 100emberrel már tuti ebzséltem és nem nagyon lett semmi.
2012. júl. 9. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!