Ez normális? (túl rövid a kérdés)
hali, én is valami hasonló cipőben járok.
17l
Ugyan így vagyok..amikor meg mondják, hogy "majd lesz"..akkor gondolom, hogy nem hiszem..mert valahogy nem érdekel, de néha meg mégis úgy vagyok vele, hogy jobb lenne ha lenne egy barátom.
Aztán máskor meg jó érzés , hogy nem függök senkitől, azaz nem kell időt fordítanom még rá is, mert sokszor kedvem van egyedül lenni..egyedül olvasni, zongorázni, filmeket nézni vagy simán egyedül lenni...
De ha arra gondolok, hogy húszon évesen kezdem majd el az egészet, akkor sokszor eszembe jut az is, hogy lehet, valamit kihagyok amit később meg fogok bánni.:)
Ha erősebb lesz benned az az érzés, hogy szeretnél barátot, szerintem ne zárkózz el a gondolattól és ha alkalmad adódik rá, ragadd meg, mert lehet később bánni fogod:)
16/L
Ja és sajna olyan "gond" is van velem, hogy nem szeretem pl. a disco-t bulit, szóval ha lenne is barátom, akkor el kéne ezt is fogadnia..valahogy én az a nyugisabb típus vagyok..,de ez van, nem tudok változtatni sajna:)
(előző)
Jesszus...
Tudathasadásom lett, és úgy írtam ki kérdést, hogy nem emlékszem rá ??
Ugyanilyen vagyok én is !
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!