Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? (túl rövid a kérdés)

Ez normális? (túl rövid a kérdés)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és még nem volt pasim, szeretek egyedül lenni. Vannak nagyon jó barátaim, de néha antiszociálisnak érzem magam, mert nincs velük kedvem elmenni pl moziba. Szeretek egyedül lenni, és jól érzem így magam, bár jó lenne, ha lenne pasim. Ezzel van még így valaki? Az normális, ha 17 (majdnem 18) évesen még nem volt pasim?
2012. júl. 8. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális? Majd lesz... Ne aggódj ilyeneken. Ha nem is akarsz akkor meg pláne ráérsz ne izgulj. Max kihagysz dolgokat az életedből mert ilyen idősen is más pasizni meg huszonévesen is, mások akkor a kapcsolatok meg az egész. Lehet hogy később fogod bánni hogy nem ismerkedtél most.
2012. júl. 8. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:

hali, én is valami hasonló cipőben járok.

17l

2012. júl. 8. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:
huh, akkor nem csak én vagyok így ezzel :) Mert néha azt érzem, hogy milyen gáz, hogy ilyen vagyok, meg nem szeretek bulikba járni nagyon
2012. júl. 8. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok..amikor meg mondják, hogy "majd lesz"..akkor gondolom, hogy nem hiszem..mert valahogy nem érdekel, de néha meg mégis úgy vagyok vele, hogy jobb lenne ha lenne egy barátom.

Aztán máskor meg jó érzés , hogy nem függök senkitől, azaz nem kell időt fordítanom még rá is, mert sokszor kedvem van egyedül lenni..egyedül olvasni, zongorázni, filmeket nézni vagy simán egyedül lenni...

De ha arra gondolok, hogy húszon évesen kezdem majd el az egészet, akkor sokszor eszembe jut az is, hogy lehet, valamit kihagyok amit később meg fogok bánni.:)

Ha erősebb lesz benned az az érzés, hogy szeretnél barátot, szerintem ne zárkózz el a gondolattól és ha alkalmad adódik rá, ragadd meg, mert lehet később bánni fogod:)

16/L

2012. júl. 8. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja és sajna olyan "gond" is van velem, hogy nem szeretem pl. a disco-t bulit, szóval ha lenne is barátom, akkor el kéne ezt is fogadnia..valahogy én az a nyugisabb típus vagyok..,de ez van, nem tudok változtatni sajna:)

(előző)

2012. júl. 8. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
én is pont ugyanígy vagyok vele :)
2012. júl. 8. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem csak diszkósok vannak ám :D remélem mert én nem bírom és nem is akarom hogy ilyen bulizós barátom legyen... De hál istennek azért ismerek olyan fiúkat akik nem ilyen diszkós stílus klónok hanem igazi egyéniségek akikkel tényleg lehet beszélgetni nem csak bulizni
2012. júl. 8. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Úristen, mintha én írtam volna ezt a kérdést:) Pont így vagyok vele én is! Minden egyezik.
2012. júl. 8. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Jesszus...

Tudathasadásom lett, és úgy írtam ki kérdést, hogy nem emlékszem rá ??

Ugyanilyen vagyok én is !

17/l

2012. júl. 8. 17:58
 10/10 A kérdező kommentje:
akkor többen járunk ebben a cipőben :D remélem, majd azért nemsokára találok egy (nemfeltétlenül) szőke herceget, aki értelmes, és lehet vele beszélgetni, nem csak bulizni :)
2012. júl. 11. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!