Vannak itt dark/goth/punk/gruffti jellegű emberek, akiknek eltér az értékrendje a mai társadalométól?
nem értem hol az ellentmondás
nem beszéltem a goth szubkultúráról
a gothban is vannak pózerek
én nem azt vettem észre hogy a skatulyák a divatosak, hanem hogy egyéniségnek lenni divatos, míg a "gothok,rockerek,emok" kihalóban vannak.
észre sem vettem hogy elírtad
Jelen.
Igen, modjuk hogy eltér, bár a társadalom egy komplex dolog, sokféle értékrenddel.
(Csatlakoznék az utolsóhoz, köszönjük, jól vagyunk, nem haltunk ki. Akikből kevesebb lett, azok a csipkegót babybat társaság, de igazából ezt senki nem bánja sőt, nekem nem hiányzik még pár sírondugós felnűnési viszketeg menzonita barom, aki miatt magyarázkodhatok.
"és te utolsó szintén gothoz állsz legközelebb?"
Ezt nem mondanám, a háromból kettőhöz.
"Az emo körülbelül olyan divathullám volt, mint a Tecktonik, vagy mi. Jött, látott, tarolt, és elmúlt. Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsőségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)."
Szerinted a cybergoth mondjuk tizes skálán mennyivel jobb mint a Techtonik? Engem pl. riasztóan emlékeztet a kettő egymásra. De most komolyan, a mozgáskultúra, pia nélkül élvezhetetlen tánczene, a felszínes külsőségek... Nincsenek illúzióim, a gothok egy része semmivel nem jobb mint ezek. De mielőtt valaki nekifog akadékoskodni, nem gondolom azt, hogy a felszínesség szigorúan alcsoportosulások szerint lenne behatárolható.
"Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsőségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)."
te most összemosod a stílust a pózerekkel nem? vagy az is külön stílusnak nevezhető? ez olyan, mint azt mondani, hogy a punk a tarajról, bakancsról meg a bőrdzsekiről szól, vagy a goth a csipkéről meg a feketéről.
de amúgy igen, a nagy része ugyanolyan átlagemberekből áll, mint akik öltönyt húznak, csak ezek különlegesek akarnak lenni a külsejükkel. én ezeket pózereknek hívom.
pont ezért kérdeztem, amit kérdeztem, mert pózerből sok vna, de aki elvből valami, az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!