Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak itt dark/goth/punk/gruf...

Vannak itt dark/goth/punk/gruffti jellegű emberek, akiknek eltér az értékrendje a mai társadalométól?

Figyelt kérdés

#punk #goth #gruffti
2012. júl. 6. 22:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nem értem hol az ellentmondás

nem beszéltem a goth szubkultúráról

a gothban is vannak pózerek

én nem azt vettem észre hogy a skatulyák a divatosak, hanem hogy egyéniségnek lenni divatos, míg a "gothok,rockerek,emok" kihalóban vannak.

észre sem vettem hogy elírtad

2012. júl. 12. 02:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincsenek kihalóban. Mindössze kevesebb a pózer. Aki ugyanis csak divatból követ egy szubkultúrát, az egy idő után ráun és vált. Aki pedig tényleg azonosul az eszmékkel, az továbbra is megmarad a követőjének, ami pont, hogy nem a magamutogatásról és feltűnősködésről szól.
2012. júl. 12. 03:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Jelen.

Igen, modjuk hogy eltér, bár a társadalom egy komplex dolog, sokféle értékrenddel.

(Csatlakoznék az utolsóhoz, köszönjük, jól vagyunk, nem haltunk ki. Akikből kevesebb lett, azok a csipkegót babybat társaság, de igazából ezt senki nem bánja sőt, nekem nem hiányzik még pár sírondugós felnűnési viszketeg menzonita barom, aki miatt magyarázkodhatok.

2012. júl. 12. 20:23
 14/17 A kérdező kommentje:
és te utolsó szintén gothoz állsz legközelebb? egyébként egyetértek, úgy látom, hogy vannak utóhullámok is, mertpózerek midnig lesznek, de a legtöbb akkor van, ha jön egy új divat. pl ami az emoval történt, az egyik legnagyobb volt. ma már mindenki tudni váli mi az emo, vagy legalább beszélnek róla. ugyanakkor én egy szem emot sem láttam manapság. lehet azért nem érzékelem ezeket, mert nem is járok nagyon társaságba...
2012. júl. 13. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Az emo körülbelül olyan divathullám volt, mint a Tecktonik, vagy mi. Jött, látott, tarolt, és elmúlt. Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsőségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek).
2012. júl. 13. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:

"és te utolsó szintén gothoz állsz legközelebb?"

Ezt nem mondanám, a háromból kettőhöz.

"Az emo körülbelül olyan divathullám volt, mint a Tecktonik, vagy mi. Jött, látott, tarolt, és elmúlt. Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsőségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)."

Szerinted a cybergoth mondjuk tizes skálán mennyivel jobb mint a Techtonik? Engem pl. riasztóan emlékeztet a kettő egymásra. De most komolyan, a mozgáskultúra, pia nélkül élvezhetetlen tánczene, a felszínes külsőségek... Nincsenek illúzióim, a gothok egy része semmivel nem jobb mint ezek. De mielőtt valaki nekifog akadékoskodni, nem gondolom azt, hogy a felszínesség szigorúan alcsoportosulások szerint lenne behatárolható.

2012. júl. 14. 02:29
 17/17 A kérdező kommentje:

"Ez a dolgok rendje egy olyan stílusnál, ami csak a külsőségekre épül (mert igen, az egy éve még emo-k csak arra mentek)."

te most összemosod a stílust a pózerekkel nem? vagy az is külön stílusnak nevezhető? ez olyan, mint azt mondani, hogy a punk a tarajról, bakancsról meg a bőrdzsekiről szól, vagy a goth a csipkéről meg a feketéről.

de amúgy igen, a nagy része ugyanolyan átlagemberekből áll, mint akik öltönyt húznak, csak ezek különlegesek akarnak lenni a külsejükkel. én ezeket pózereknek hívom.

pont ezért kérdeztem, amit kérdeztem, mert pózerből sok vna, de aki elvből valami, az kevés.

2012. júl. 14. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!