Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem találok egy kulcsot. Fel...

Nem találok egy kulcsot. Fel nem tudom fogni, hogyan tűnhetett el. Szerintetek mi történhetett? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Bocs, hogy ide írom, de az "Egyéb-egyéb" kategóriába elég kevés válasz érkezik, és félig-meddig azért ide is beillik.

Tesóm Ausztriában dolgozik, és ott az egyik rokonunk ismerősénél lakik. Van, hogy haza szokott jönni hétvégére, így volt ez a legutóbbin is. Hozott egy kulcsot az illetőtől, akinél lakik, mert korábban valahogyan hozzá került az említett rokontól. Tesóm mondta, hogy vigyem el hozzá a héten, vagy akár a jövő héten, mert nem túl sürgős.

Úgy emlékszem, a hét elején láttam a szobájában a polcon a kulcsot, mintha valami cetli is lett volna mellette, de az is lehet, hogy csak álmodtam, mert nem rémlik annyira tisztán. Mindenesetre voltam azóta többször is a szobában, nem figyeltem, ott van-e, vagy nincs, egészen tegnapig. Nincs ott, több helyen is néztem, de sehol nem találom. Nem tudom, mi történhetett, talán ti okosabbak vagytok, és eszetekbe jut valami, ami nekem nem. Az viszont biztos, hogy nem nyúltam a kulcshoz. Mindenesetre már írtam a nővéremnek, mondja meg, hova tette, hátha rosszul emlékszem, hogy láttam korábban.

2012. júl. 6. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg beesett a szekrény mögé. Vagy nem csak téged kért meg és egy másik családtag már elküldte neki postán.
2012. júl. 7. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
biztos megetted. : (
2012. júl. 8. 01:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Szerencsére megoldódott, tesóm elfelejtett szólni, hogy már elintézte... úgyhogy hallucináltam. :D

... Én meg már azt hittem, valami X-Akta lesz. :)

2012. júl. 10. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!