Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti hogyan találtátok meg...

Ti hogyan találtátok meg önmagatokat?

Figyelt kérdés
Találtatok valamilyen hobbit, amiben kiteljesedtetek? vagy mi csináltok, ami miatt teljesebbnek éreztétek az életeteket?
2012. júl. 5. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg az apróságok.

Egyik kedvenc rajzfilmsorozatomban volt egy párbeszéd, ami jól kifejezi ezt:

(A család a munka miatt új, jobb helyre költözött, de mindenkinek akadt valami gondja az új helyen és vissza akarnak menni a régi otthonukba)

- Főnök, kilépek, a család vissza akar költözni.

- Miért? Mi a bajuk?

- Á, Csak apróságok.

- Hát, az baj, az élet apróságokból áll.

Na valahogy így van, nem biztos, hogy pontosan idéztem, de a lényeg benne van :).

L/25

2012. júl. 6. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez melyik rajzfilm?
2012. júl. 7. 00:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Simpson család :)
2012. júl. 7. 02:25
 14/19 anonim válasza:
Ne keresd önmagad, csak ismerd meg (magad). Amikor lehetőséged nyílik rá, csak tegyél valmi olyan dolgot ami örömmel tölt el.
2012. júl. 11. 14:26
 15/19 anonim válasza:
100%

szia!

én a sportban találtam meg önmagam és ez segít kordában tartani az érzelmi hullámzásaimat,dühkitöréseimet.

Imádom,hogy napról napa változik a testem, egyre kitartóbb és terhelhetőbb vagyok,és új ismertségeket is kötök!:)

2012. júl. 11. 14:34
 16/19 A kérdező kommentje:
mit sportolsz?
2012. júl. 11. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Én akkor érzem teljesebbnek az életemet, ha állatokon segíthetek. Csak sajnos nem sok lehetőségem van erre...

De azért nagyon szeretek állatokkal foglalkozni, és amint olyan helyzet adódik, elsőként segítek rajtuk.

2012. júl. 11. 14:59
 18/19 anonim válasza:
Folyamatban. Én eddig mindig megfelelési kényszerrel küzdöttem, és két hete zsibbadni kezdett a kezem. Volt már ilyen, és tudom, hogy ez nagyon nem jót jelent. Úgyhogy nagybeszélgetés a barátommal, mindent kiöntöttem neki, és kijelentettem hogy változtatnom kell,mert beteg leszek így. a poén az, hogy mint kiderült, egyáltalán nem várja hogy mindig a kedvére tegyek. Szóval Soma uj könyveit olvasom, sokat beszélgetek önmagammal, sportolok, jógázok, és naplót fogok írni. Határozottan jobban érzem magam pár tudatos nap után is.
2012. júl. 11. 20:02
 19/19 anonim válasza:
futok és heti kétszer súlyzós edzéseket állítok össze magamnak. Nagyon kiegyensúlyoz és megnyugtat!:)
2012. júl. 12. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!